Banner 980x90

"Skrides fonda" prēmijas saņēmuši pieci Dzelzavas pamatskolas skolēni

Madona24.lv
Madona24.lv
Dzelzavas pamatskolas skolēni saņēmuši ikgadējās Arija Skrides prēmijas, kuras piešķir nodibinājums "Skrides fonds", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Eksakto zinātņu prēmiju saņēmuši trīs Dzelzavas pamatskolas 8. un 9.klases skolēni - Paula Silava, Evija Bebre un Valters Sipāns, kuri uzrādījuši izcilus rezultātus matemātikā, ķīmijā, fizikā, ģeogrāfijā un bioloģijā.

Kā atzīst Dzelzavas pamatskolas direktore Indra Zukure, prēmija motivē skolēnus labāk mācīties ikdienā, kā arī piedalīties mācību olimpiādēs un dažādos konkursos.

Par zīmēšanas konkursa uzvarētājiem, iesniedzot darbus par tēmu "Vīrs un vārds", 1.- 4.klašu grupā kļuva Rihards Pēčs, bet Agnija Pēča uzvarēja 5.-9.klašu grupā, veicināšanas balvu saņēma Kristiāna Pamše un Jolanta Lūse. Rihards Pēčs saņēma arī papildu prēmiju par dalību konkursā "Eiro skrējiens".

"Skrides fonds" katra semestra beigās ar naudas prēmiju apbalvo labākos Dzelzavas pamatskolas skolēnus, kuri guvuši teicamas vai izcilas sekmes eksaktajos priekšmetos un vizuālajā mākslā.

Latviešu glezniecības vecmeistara Arija Skrides piemiņas fonda prēmijas mērķis ir motivēt skolēnus gūt panākumus, attīstīt savu radošumu un izglītoties dzimtajā pusē. Prēmija tiek pasniegta kopš 2012.gada.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)