Banner 980x90

"Kesko Senukai" Latvijā sāk "K-rauta" veikalu rekonstrukciju

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Uzņēmums "Kesko Senukai", īstenojot 100 miljonus vērtu modernizācijas un attīstības plānu, uzsācis "K-rauta" veikalu modernizāciju Latvijā, pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv uzzināja uzņēmumā.

Šonedēļ Rīgā tika slēgts "K-rauta" tirdzniecības centrs Lucavsalā, kas turpmākos trīs mēnešus tiks rekonstruēts, un pirms Ziemassvētkiem vērs durvis apmeklētājiem ar daudz plašāku piedāvājumu – veikalā varēs nopirkt 48 tūkstošu veidu produkciju un tajā strādās divreiz vairāk darbinieku, nekā līdz šim.

"Kesko Senukai" šā gada aprīlī pārņēma K-rauta veikalu tīkla pārvaldīšanu Baltijas valstīs no sava Skandināvijas akcionāra, un nekavējoties ķērās pie tirdzniecības vietu modernizēšanas. Kesko Senukai prezidents Artūrs Rakausks skaidro, ka attīstības plāna mērķis ir ieviest visos Baltijas veikalos vienādi augstus apkalpošanas standartus un ļoti plašu preču piedāvājumu par labāko cenu tirgū.

"Mūsu galvenais mērķis – lai visās valstīs pircējiem būtu ērti iepirkties un saņemt kvalitatīvu apkalpošanu. "Kesko Senukai" ilggadēja starptautiskā pieredze tirdzniecībā ļauj piedāvāt klientiem inovatīvu veikalu koncepciju, kas apmierina klientu vajadzības," saka A.Rakausks.

Lucavsalas "K-rauta" tiks pilnībā renovēta rekordīsā laikā – trīs mēnešos. Tajā būs jauns pārdošanas aprīkojums, apmeklētājiem ērts un pievilcīgs interjers, divreiz plašāks, rūpīgi atlasīts sortiments. Veikals tiks atklāts decembra sākumā, un tas nozīmē, ka rīdzinieki varēs sākt gatavošanos Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam ne vien izvēloties no plaša sezonas preču klāsta, bet arī no bērnu, mājdzīvnieku un mājas tehnikas piedāvājuma, kas šobrīd "K-rauta" veikalos nav pieejams. Pašreizējo 60 darbinieku vietā atjaunotajā veikalā plānots nodarbināt 120 cilvēkus. Kamēr norisināsies rekonstrukcijas darbi, esošie darbinieki tiks nosūtīti uz apmācībām, kurās apgūs uzņēmuma klientu apkalpošanas standartus.

"Kesko Senukai" pārvaldītajā tirdzniecības tīklā ietilpst 85 "Senukai" un "Statybų" duona veikali Lietuvā, 16 "K-rauta" veikali Latvijā un Igaunijā, kā arī 14 "OMA" veikali Baltkrievijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)