Banner 980x90

PGL "Kalnozoli" notiks golfa sacensības 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
PGL "Kalnozoli" sestdien, 27.augustā plkst.11.00 pirmo reizi aizvadīs golfa sacensības "Ara Kalnozols" ceļojošais kauss 2016, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā. 

Sacensības notiek sadarbībā ar atbalstītājiem SIA "ARA Kalnozols", Viesu māju "Šubrakkrasti" un Biedrību "AGK green". Sacensības ir atklātas. Sacensības noritēs pēc Stroke (sitienu) formāta, izspēlējot 18 bedrītes (6x3)  un tajās var piedalīties jebkura vecuma spēlētāji (gan dāmas, gan kungi). Vairāk informācijas par sacensībām šeit.

Sacensību organizētāji ir nolēmuši, ja kāds no spēlētājiem spēs trīs gadus pēc kārtas uzvarēt šajās sacensības, tas varēs paturēt savā īpašumā sacensību kausu.

Spēlētājiem, kuriem nav sava inventāra (golfa nūju komplekta, bumbiņu), to nodrošinās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)