Banner 980x90

Pavļuts kļuvis par ārlietu ministra ārštata padomnieku

No pirmdienas, 17.marta ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (RP) birojā darbu sāk ārštata padomnieks sadarbībai ar uzņēmēju organizācijām Latvijas ārējo ekonomisko interešu īstenošanā - bijušais ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts (RP).
Pavļuts sniegs padomus ārlietu ministram Latvijas ārējās ekonomikas attīstības veicināšanai, un viņš strādās bez atlīdzības, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijas preses centrā.

Pavļuts iepriekš bijis "Swedbank" Korporatīvo attiecību pārvaldes vadītājs, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes loceklis, vadzinību konsultants un pasniedzējs, valsts sekretārs Latvijas Kultūras ministrijā.

Patlaban Pavļuts pilda arī ekonomikas ministra Vjačeslava Dombrovska (RP) ārštata padomnieka pienākumus starptautisko enerģētikas projektu, iestāšanās Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijā (ESAO) koordinācijas jautājumos, kā arī darbojas kā konsultants un pasniedzējs.

Pavļuts ir ieguvis maģistra grādu sabiedrības vadībā Hārvarda Universitātē, ASV.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka jaunais ekonomikas ministrs Vjačeslavs Dombrovskis (RP) sadarbosies ar bijušo ekonomikas ministru Danielu Pavļutu (RP), biznesa portālam "Nozare.lv" atzina Dombrovskis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)