Banner 980x90

Otrdien būs saulains un silts laiks

Rīga, 17.jūn., LETA. Otrdien visā Latvijā atgriezīsies saulains un silts laiks, prognozē sinoptiķi.

Naktī būs pārsvarā skaidras debesis un dažviet, galvenokārt Kurzemē, veidosies migla. Pūšot lēnam rietumu vējam, gaiss atdzisīs līdz +8..+13 grādiem, pretvēja krastā - līdz +15 grādiem.

Dienā spīdēs saule, vietām parādīsies gubu mākoņi, kas nenesīs nokrišņus. Pūtīs lēns rietumu, ziemeļrietumu vējš, Vidzemē un Latgalē tas būs mērens. Gaisa temperatūra sasniegs +23..+26 grādus, vien dažviet piekrastē tā svārstīsies ap +20 grādiem.

Arī Rīgā otrdien gaidāms sauss un saulains laiks, vējš lēni pūtīs no rietumu puses. Minimālā gaisa temperatūra naktī +13 grādi, piepilsētā +10..+12 grādi. Dienā gaiss sasils līdz +23..+25 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)