Banner 980x90

Noderīgi ikdienas aksesuāri Apple ierīcēm

Apple ierīces bez aksesuāriem nav iedomājamas — par tiem varbūt ikdienā gluži neprātojam, taču patiesībā tie ir neatsverami mūsu ērtībai, ierīces drošībai un funkcionalitātei. Bez šaubām, pareizi izvēlēti aksesuāri kalpo arī kā stila odziņa tavam iPhone, iPad, Apple Watch vai MacBook. 

Par laimi, Apple aksesuāru klāsts ir gana plašs, lai vienlaikus tos izmantotu visam – kā papildu funkciju, nodrošinājumu pret ikdienišķām ķibelēm vai gaumīgu stila elementu. Šajā rakstā uzzini, ar kādiem aksesuāriem ir vērts papildināt tieši tavu Apple ierīci. 

Apple aksesuāri 

Adapteri 

Adapters ir atslēga ceļā uz sadarbības nodrošināšanu starp dažādām ierīcēm gadījumos, kad tas nav paveicam tiešā veidā. Piemēram, adapters no USB-C uz USB savienos Apple ierīces ar standarta USB ierīcēm. Savukārt Lightning pieslēgvietas uz USB 3 adapters paredzēts ērtai foto un video pārnešanai no foto kameras uz iPad pro. Tāpat adapteri paredzēti arī savstarpējai Apple ierīču savienošanai – adapters no Thunderbolt 3 (USB-3) uz Thunderbolt 2 ļaus lietotājam savienot, piemēram, jauno MacBook Pro ar vecākas paaudzes ārējo cieto disku.

Uzlādes ierīces, kabeļi un vadi 
Lai bez problēmām uzlādētu jebkuru Apple ierīci, iespējams atsevišķi iegādāties, piemēram, uzlādes kabeļa pagarinātājus, standarta USB vai Lightning-USB kabeļus, kā arī barošanas blokus.

MacBook aksesuāri 
Viens no visu laiku ērtākajiem MacBook aksesuāriem noteikti ir bezvadu pele Apple Magic Mouse 2, kas ir aprīkota ar integrētu, atkārtoti uzlādējamu akumulatoru, ļauj ērti pārslēgties starp programmām un pārlūkot dokumentus, kā arī lieliski saderēs ar citām Apple ierīcēm. 

Tāpat Capital internetveikalā iespējams iegādāties MacBook galda statīvu un gaumīgas pārnēsājamās somas, kas var būt ļoti aktuālas pašreiz, daudziem no mums strādājot attālinātā formātā.


Aksesuāri tavam iPhone
Apple iPhone tālruņi visā pasaulē un arī Latvijā ir pazīstami jau vairāk nekā 10 gadus, un tas ir ļāvis plesties plašumā arī to aksesuāru klāstam, kas uzlabo, aizsargā un uzlādē tavu iPhone.  

Austiņas 
Neatkarīgi no tā, vai tu klausies mīļāko podkāstu, jaunāko dziesmu vai veic svarīgus zvanus, bez austiņām šajās darbībās tiešām neiztikt. 

Ja vadi tevi nebiedē, joprojām vari izvēlēties Apple EarPods jeb austiņas ar vadiem. Padomāts ir arī par to, lai tās der ikvienam iPhone modelim – vienkārši izvēlies adapteri no Lightning uz 3.5mm audio savienojumu. 

Daudz populārāka izvēle pašlaik ir bezvadu Apple Airpods, kas uzlādējas savā kārbiņā un savienojas ar iPhone automātiski. 

Lādētājs 
Ar lādētāju ir līdzīgi kā ar austiņām – ja tava prioritāte ir dzīve bez vadiem, izvēle, nepārprotami, krīt uz bezvadu uzlādes paneli. Capital internetveikalā pieejami veseli trīs modeļi, kas ērti veic tālruņa uzlādi. 

Tāpat lielisks variants ikdienas skrējienam ir smart battery case jeb telefona vāciņš ar iebūvētu akumulatoru. Vienkārši uzliec un vairs nekad neuztraucies par uzlādi! Tas ļaus strādāt viedtālrunim līdz pat 39 stundām sarunu režīmā un 22 stundām, lietojot internetu. 

Gadījumā, ja pieturies pie klasiskām vērtībām, izvēlies jau ierasto iPhone lādētāju ar vadu un barošanas bloku. Tā kā kopš 2020. gada iPhone komplektācijā tas vairs neietilpst, šis aksesuārs ir ieguvis pavisam citu nozīmi. 

Aizsargstikls 
Lai pasargātu iPhone no kritieniem vai triecieniem, svarīga ir aizsargstikla izvēle. Gadījumā, ja tālrunis izslīdēs no rokām, varēsi atviegloti uzelpot, jo pats ekrāns paliks vesels – atliks tikai nomainīt sabojāto aizsargstiklu uz jaunu. 

Vāciņš jeb aizsargkorpuss
Telefona vāciņš kalpo ne tikai kā stila papildinājums, bet arī kā drošības elements. Tas pasargās tava iPhone korpusu no skrāpējumiem un palīdzēs izvairīties no bojājumiem, jo vāciņš ieskauj tieši telefona trauslās malas. 

Capital internetveikalā pieejami iPhone vāciņi visām gaumēm – caurspīdīgi, silikona, plastmasas, ar printētu rakstu vai tādi, kas nosegs gan viedtālruņa ekrānu, gan korpusu vienlaicīgi. 


Aksesuāri tavam iPad 
Atšķirībā no citām ierīcēm Apple iPad aksesuāri kalpo ne tikai stilam vai drošībai, bet gan arī pilna tā potenciāla izmantošanai. Noskaidro, kuri no aksesuāriem par to rūpējas!

Apple Pencil 
Apple Pencil ir iPad planšetes aksesuārs, kas nepieciešams dažādu darbu paveikšanai – piemēram, pierakstiem vai grafiskā zīmējuma izstrāde. Tas ir aprīkots ar spiediena un leņķa sensoriem, lai lietošana būtu līdzvērtīga īstam zīmulim. 

Capital internetveikalā atradīsi gan pirmās paaudzes, gan otrās paaudzes jeb magnētiski savienojamo Apple Pencil, lai tas der tieši tam iPad, kas atrodas tavās rokās. Papildu tam iespējams iegadāties arī uzgaļu maiņas komplektu un Apple Pencil futrāli. 
 
Tastatūra
Apple iPad planšetdatoru vari nokomplektēt ar kādu no divām pieejamajām tastatūrām – Smart vai Magic Keyboard. Abas no tām pilda ne tikai klaviatūras funkciju, bet gan arī kalpo kā aizsargvāciņš un statīvs tavam iPad

Smart Keyboard tastatūra ir saderīga ar iPad Air (3. paaudzes), 7. un 8. paaudzes iPad, kā arī 10,5 collu iPad Pro. Savukārt Smart Keyboard Folio derēs 11 un 12,9 collu iPad, kā arī 4. paaudzes iPad Air

Ja esi izvēlējies Smart Keyboard, ar to lieliski komplektā saderēs Magic Mouse bezvadu datorpele vai Magic Trackpad skārienpaliktnis. 
Runājot par Magic Keyboard, šī klaviatūra atšķiras ar to, ka pie iPad stiprinās magnētiski un aizsargā planšetdatoru no abām pusēm. Tastatūrai ir peldoša konsoles konstrukcija, taustiņu aizmugurgaismojums un jau iebūvēts skārienpaliktnis.
 
Aizsargvāciņš
Ja tavam iPad klaviatūra īsti nav nepieciešama, tad par aizsargvāciņu jādomā atsevišķi. Iespējams iegādāties gan tādu aizsargvāciņu, kas ieskauj tikai planšetes korpusu, gan tādu, kas ieskaus arī ekrānu. Papildu tam daudzus no iPad vāciņiem iespējams pārveidot par statīviem. 

Aizsargstikls 
Tāpat kā telefonam, arī iPad un citu planšetdatoru gadījumā jādomā par ekrāna drošību. Pasargāties no nejaušību izraisītiem negadījumiem iespējams, iegādājoties aizsargstiklu – kādu no standarta modeļiem vai ar papildu aizsardzību pret triecieniem. 


Apple Watch aksesuāri 
Apple Watch 3., 5. un 6. sērijas viedpulksteņi ir lielisks palīgs jebkāda tempa un stila ikdienā. Tomēr, lai tas godam pildītu savas funkcijas un pat pārspētu pats sevi, nepieciešams piemeklēt atbilstošākos aksesuārus. 

Siksniņas
Visu sēriju Apple Watch pulksteņi ir ar metāla korpusu un iespēju mainīt dažāda dizaina siksniņas, kas ir ne tikai ērtas un gaumīgas, bet gan arī praktiskas – piemēram, strādājot pie portatīvā datora, silikona siksniņa neskrāpēs tā virsmu. 

Tomēr siksniņas izvēli jāaplūko arī no pulksteņa lietošanas nolūka skatu punkta – sporta vajadzībām piemērotas būs silikona un auduma aproces, savukārt solīdam apģērbam vairāk piestāvēs ādas vai metāla aproces. Iespējams, labākā izvēle ir iegādāties uzreiz vairākas Apple Watch siksniņas, lai tās varētu kombinēt ar jebkuru apģērbu. Tāpat jāatceras, ka siksniņas izmēram jābūt piemērotam tavam Apple Watch pulksteņa izmēram. 


Apple Airpod
Lielākoties Apple Watch tiek iegādāts komplektā ar Apple Airpod bezvadu austiņām, tā kā ar to palīdzību viedpulkstenis tavā labā var paveikt vairāk – piemēram, nodrošināt iespēju sazvanīties, lai tādējādi aizstātu tālruni un atbrīvotu rokas. 
 

Apple ierīču aksesuāri drošībai, stilam un funkcionalitātei 
Aksesuāri Apple ierīcēm ir gluži kā vitamīni mūsu ķermenim – tie rūpējas par ierīces skaistumu un veselību, kā arī paver papildu iespējas baudīt to funkcijas uz pilnu krūti. 

Izvēlies savām vēlmēm un vajadzībām atbilstošākos Apple ierīču aksesuārus, dodies uz Capital internetveikalu un saņem tos ar ātru un ērtu piegādi, kā arī iespēju maksājumu sadalīt pa mēnešiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)