Banner 980x90

Madonas pilsētas estrādē notiks šlāgerfestivāls "Zelta Šlāgeris 2016"

Madona24.lv
Madona24.lv
Sestdien, 30.jūlijā plkst.18.00 Madonas estrādē notiks jau sestais populārās mūzikas festivāls "Zelta Šlāgeris 2016", kurā uzstāsies populārākās šlāgermūzikas grupas un izpildītāji: Dzintars Čīča, "Galaktika", Žoržs Siksna, "Kantoris 04", "Tērvete", Māsas Legzdiņas, Edgars Pujāts, "Ginc un Es", Normunds un Inga, "Dobeles Zemessargi", "Mākoņstūmēji", Santa Kasparsone, Dricānu Dominante, Gunārs Meijers, Heinrihs Kalvītis, Tihovsku ģimene, "Vilx", Ēriks Gruzniņš, Rikardions un citi.

Kā pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā, jau tradicionāli, pasākumu vadīs aktieris un šlāgermūzikas eksperts Guntis Skrastiņš.

Pēc festivāla nakts ballītē līdz rīta gaismai spēlēs grupas "Galaktika", "Tērvete" un "Tranzīts". Ballīti vadīs DJ Eeedžiņš.

Paralēli festivāla muzikālajai daļai, apmeklētājus gaidīs smeķīgs alus, gardas uzkodas, konkursi, balvas un izklaides.

Biļetes: iepriekšpārdošanā 5 eiro, pasākuma dienā 10 eiro. 

Biļetes nopērkamas: "Biļešu paradīze" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv, Madonas kinoteātra "Vidzeme" kasē.

Ieeja bez maksas: bērniem līdz 8 gadu vecumam, 1.un 2.grupas invalīdiem ar kustību traucējumiem uzrādot invalīda apliecību ieeja bez maksas.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)