Banner 980x90

Madonas novadā konstatēta patvaļīga ēku būvniecība

Madona24.lv
Madona24.lv
Madonas novada būvvaldes būvinspektore 27.aprīlī ir konstatējusi patvaļīgu ēku būvniecību nekustamajā īpašumā "Tolkas muiža", kas atrodas Madonas novada Vestienas pagastā, aģentūru LETA informēja Madonas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dzintra Stradiņa.

Kā atklāja Stradiņa, situācija izveidojusies pārpratuma rezultātā tehniskā projekta izstrādes laikā - īpašnieki norādījuši, ka tehnisko projektu bija uztvēruši kā būvatļauju.

Tā kā minētajā teritorijā nav veikts kaitējums videi, teritorija ir sakārtota, dome atļauj īpašniecei veikt būvniecību nekustamajā īpašumā "Tolkas muiža" pēc būvniecību regulējošu normatīvo aktu prasību izpildes.

Īpašniecei nepieciešams iesniegt būvvaldē būvju projektēšanas un būvdarbu veikšanas dokumentus līdz 1.jūlijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)