Banner 980x90

Madonas novada deputātu darbu atvieglos portatīvie datori

Madonas novada pašvaldībā viesojās Ziemassvētku vecītis, kurš novada domes deputātiem dāvināja portatīvos datorus, vēsta portāls Estars.lv.

Kopumā datoru un programmatūras iegāde 17 deputātiem un administratīvās nodaļas vadītājai Laimai Liepiņai pašvaldībai izmaksāja 9500 Ls.

Pašvaldības izpilddirektors Āris Vilšķērsts "Staram" norādīja, ka datori iegādāti, lai atvieglotu pašvaldības darbu. Lai sagatavotu un pavairotu lēmumprojektus, nepieciešams ieguldīt daudz laika un resursu. Portatīvais dators ļaus ietaupīt papīru, kā arī deputāti varēs laicīgāk iepazīties ar dažādiem iesniegtajiem dokumentiem.

Kā informē portāls Estars.lv, pašvaldība ir pasūtījusi dokumentu vadības sistēmā "Namejs" sēžu vadības moduli un balsošanas moduli. Turpmāk domes sēdēm gatavotie lēmumprojekti būs pieejami jau no pirmā dokumenta iesniegšanas brīža, līdz ar to deputāti varēs sekot līdzi un iepazīties ar iesniegtajiem dokumentiem jau iepriekš un viņu informētības līmenis uz domes sēdi būs paaugstinājies.

Turpmāk arī pašvaldības deputātiem būs pieejama elektroniskā balsošanas sistēma, kas elektroniski fiksēs balsojumu par katru jautājumu, un deputātiem vairs nebūs jāceļ roka, balsojot "par", "pret" vai atturoties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)