Banner 980x90

Madonā notiks motociklistu saiets "Madona-2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 2.jūlijā, Madonā notiks starptautiskais motociklistu saiets "Madona-2016", aģentūru LETA informēja Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Edīte Miķelsone.

Pērn parādē piedalījās ap 700 motociklu no Latvijas un citām valstīm, taču pasākuma organizatori cer, ka šogad motobraucēju pulks būs lielāks. Pasākumā gaidāms moto triāla šovs, kā arī dažādas atrakcijas, piemēram, roku laušanās turnīrs dāmām, virves vilkšana un citi.

Parādes brauciens pa Madonu sāksies plkst.15.00 Vakarā Madonas pilsētas estrādē gaidāms grupu "Bruģis" un "Jumprava" koncerts, pasākumu vadīs DJ Roberts Lejasmeijers.

Ieeja uz vakara pasākumā dāmām - bez maksas, vīriem - 10 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)