Banner 980x90

Lubānā diskutēs par finansējuma piešķiršanu lauku ceļu atjaunošanai

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pirmdien, 19.oktobrī, plkst.16.00 visi Lubānas novada lauku uzņēmēji tiek aicināti piedalīties diskusijā par finansējuma piešķiršanu lauku ceļu atjaunošanai, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Lubānas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Butlere.

Tikšanās notiks Lubānas novada tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrā, Oskara Kalpaka ielā 4, Lubānā.

Nākamajā plānošanas periodā 2014.-2020.gadam Lubānas novada pašvaldībai ir pieejams finansējums lauku ceļu atjaunošanai. Kopējais Eiropas Savienības līdzfinansējums – 260 000 eiro, kas sastāda 90% no kopējām projekta attiecināmajām izmaksām.

Lūgums lauku uzņēmējiem ierasties uz diskusiju ar priekšlikumiem par ceļu posmiem un to izvēles kritērijiem, ko būtu nepieciešams sakārtot.

Lubānas novada lauku uzņēmējiem tiks izsūtīti personīgi ielūgumi uz diskusiju, kā arī plašāka informācija pieejama Lubānas novada pašvaldības mājas lapā http://www.lubana.lv.

Papildus informācija: Lubānas novada attīstības daļas vadītājs Egils Rēvelis +371 26482016, egils.revelis@lubana.lv 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)