Banner 980x90

Kas ir ātrais aizdevums un kāpēc tas ir izdevīgs?

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ātrais kredīts ir aizdevums, kas paredzēts ikdienas tēriņiem vai kāda konkrēta pirkuma veikšanai, tas lieliski noderēs arī brīžos, kad radušies pēkšņi izdevumi, bet algas diena vēl nav pienākusi. Tā nosaukums saistīts ar to, ka atmaksas termiņš parasti ir līdz 30 dienām, taču atsevišķos gadījumos tas var būt lielāks (par 7, 14 vai 30 dienām).

Šāda veida kredītus iespējams saņemt interneta vietnēs, uzreiz salīdzinot dažādus piedāvājumus. Meklēšanas rīks ir tas, kas palīdzēs pašam noteikt, uz cik ilgu laiku vēlaties saņemt aizdevumu. Nebūs vajadzības gaidīt bankas darbinieka atbildi, vai kredīts tiks piešķirts vai nē, jo tas var aizņemt pat vairākas dienas. Par Jūsu aizņēmumu zināsiet vien pats un uzņēmums, ar kuru būsit sadarbojušies. Tāds noteikums garantē to, ka nebūs jāizjūt sociālais slogs no apkārtējiem, kuri zinātu par finansiālajām problēmām.

Kredītu iespējams saņemt vien dažu minūšu laikā savā kontā, kas krietni ietaupīs laiku un enerģiju. Tā saņemšanai nav vajadzīgi nekāda veida dokumenti, vajadzīgs aktīvs bankas konts un vismaz 18 vai vairāki gadi. Turklāt nav arī jāmin konkrēts iemesls aizņēmumam, tas visu padara daudz komfortablāku klientiem, tomēr ieteicams rūpīgi izvērtēt to, vai tas tik tiešām ir nepieciešams! Jūsu pieteikums tiks izskatīts elektroniski, tieši tāpat, kā Jūs to būsiet sagatavojis, tāpēc nevajadzēs pat iziet no mājas. Šāda tipa kredīti vairāk paredzēti, lai aizņemtos nelielas summas un īsu termiņu.

Pirmo reizi aizņemoties, tiek piedāvāts bezprocentu kredīts, savukārt jau esošajiem klientiem ir izdevīgāki noteikumi. Ja ir vajadzība, pastāv izdevība arī pagarināt aizņēmuma atmaksas laiku, izmantojot vienīgi interneta resursus. Jāatgādina, ka atmaksas termiņa atlikšana ir maksas pakalpojums un to der izmantot tikai tad, kad nespējat atmaksāt visu aizdevumu paredzētajā termiņā. Nauda tiks pārskaitīta uz Jūsu kontu uzreiz, kad būsiet to saņēmis, redzēsiet arī rēķinu ar datumu, līdz kuram aizņēmums jāatmaksā. Būtiski ir tas, ka naudu var aizņemties brīžos, kad bankas nedarbojas, ieskaitot svētkus un brīvdienas. Klients uzreiz var sākt tērēt naudu pēc saviem uzskatiem, negaidot dažādu formalitāšu nokārtošanu, pietam nav jāsēž garās rindās bankās. Naudas atmaksa iespējama gan tuvākajā bankas filiālē, gan arī internetbankā, izmantojot kādu no kreditora piedāvātajiem bankas kontiem. 

Neskatoties uz ātro aizdevumu principiem, kreditori var pieprasīt izziņas par Jūsu ienākumiem un kredītvēsturi, lai saprastu, vai ir vērts sadarboties, tomēr tas nekādā gadījumā neprasīs daudz laika.

Ir rūpīgi jāizvērtē, kādā veidā grasāties atmaksāt aizņēmumu, lai nerastos nekādas problēmas. Turklāt, aizņemoties katru nākamo reizi, pieļaujamā aizdevuma summa palielinās. Tas iepriecinās ne vien esošos, bet arī potenciālos aizņēmējus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)