Banner 980x90

Cesvaines uzņēmums "Ozols LG" aizvadīto gadu noslēdzis ar apgrozījuma kritumu par 7%

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Cesvainē reģistrētais kokapstrādes, autotransporta pārvadājumu pakalpojumu un mazumtirdzniecības uzņēmums SIA "Ozols LG" aizvadīto gadu noslēdzis ar apgrozījuma kritumu par 7%, tam sasniedzot 861 089 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, ja 2014.gadu uzņēmums noslēdza ar 5433 eiro lielu peļņu, pērn tas strādājis ar 28 107 eiro zaudējumiem. Nedaudz sarucis ir arī uzņēmumā nodarbināto skaits - tas samazinājies par trīs cilvēkiem, sasniedzot 33 darbiniekus.

Kā minēts SIA "Ozols LG" vadības ziņojumā, uzņēmuma stiprās puses ir vietējais darbaspēks, specializācija, kvalitāte, skaidri zināmi sadarbības partneri. Savukārt kā vājās puses tiek minētas apgrozāmo līdzekļu trūkums un izejvielu cenu pieaugums. Neskatoties uz to, nākotnē "Ozols LG" vēlas kļūt par konkurētspējīgu uzņēmumu.

SIA "Ozols LG" aizvadītā gada zaudējumus valde plāno segt ar iepriekšējo gadu nesadalīto peļņu.

SIA "Ozols LG" reģistrēta 1993.gadā. Uzņēmuma kapitāla daļas uz pusēm dala Jānis un Mētra Ozoli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)