Banner 980x90

Cesvainē līdz nākamā gada vasarai pārbūvēs Pils ielu

Rīga, 23.okt., LETA. Cesvainē līdz nākamā gada vasarai notiks pilsētas galvenās ielas - Pils ielas - pārbūve, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Līdz šim jau demontēts vecais asfalta segums, noņemtas ceļa apmales un daļa no bruģētās gājēju ietves.

Šā gada rudenī plānots nomainīt zem ielas seguma esošās komunikācijas. Paralēli plānotos darbus savu komunikāciju nomaiņā veiks arī AS "Cesvaines piens", lai nebūtu jābojā asfalta segums citā laikā.

Zem Pils ielas tiks izbūvēta lietusūdeņu kanalizācija, kas lietus laikā nolijušajiem ūdeņiem neļaus uzkrāties uz klātnes.

Noslēdzoties būvdarbiem, būs iespēja pārvietoties pa ērtu, drošu un labiekārtotu ielu. Gājējiem būs pieejamas ērtas, pielāgotas ietves līdz pat Gulbenes-Madonas autoceļam, apgaismota gājēju pāreja. Autobusu pietura un autostāvvietas būs paplašinātas un izbūvētas atbilstoši standartiem, sola pašvaldība.

Darbi notiek ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu projekta "Uzņēmējdarbības attīstībai nepieciešamās infrastruktūras attīstība Cesvaines pilsētā".

Pašvaldības izsludinātajā iepirkumā par Pils ielas pārbūvi uzvarēja SIA "8CBR" ar piedāvāto cenu 1 095 280 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)