Banner 980x90

B kategorijas tiesības jāiegūst autoskolā, kur ir svarīga droša ceļu satiksme

Publicitātes foto
Publicitātes foto
B kategorijas autovadītāja apliecības iegūšana ir ne tikai piedzīvojums, bet arī liela atbildība. Tieši šī otrā iemesla dēļ ir vairāki faktori, kam būtu jāseko, lai autovadītāja apliecības iegūšanas laikā Tu justos pārliecināts par savām zināšanām un braukšanas prasmēm.

5 padomi veiksmīgai autovadītāja apliecības iegūšanai
Katram ir sava metode, kā iemācīties ceļu satiksmes noteikumus vai mazināt uztraukumu, atrodoties aktīvā ceļu satiksmē. Lūk, pieci padomi, kas palīdzēs iegūt autovadītāja apliecību
- Centies nekavēt teorijas nodarbības – lai arī visi noteikumi ir rakstīti Ceļu satiksmes noteikumu mācību grāmatā, nodarbības laikā Tu vari noskaidrot sev interesējošos vai nesaprotamos jautājumus, kā arī gūt dziļāku izpratni.
- Mācies ne tikai nodarbībās, bet arī mājās – pildi gan tematisko uzdevumu grāmatiņu, gan CSDD mājaslapā atrodamo B kategorijas testu.
- Braukšanas nodarbībās uzmanīgi klausies instruktorā – Tavs braukšanas instruktors ir ieinteresēts, lai Tu kļūtu par labu autovadītāju, tāpēc pievērs uzmanību viņa sniegtajiem padomiem un norādījumiem.
- Mācies braukt arī patstāvīgi – uzaicini uz izbraucienu mammu, tēti vai draugu, kam ir pietiekams autovadītāja stāžs, lai papildus nostiprinātu braukšanas nodarbībās iegūtās zināšanas.
- Saproti savas kļūdas un centies izvairīties no tām, gluži kā teicienā: "Mācies no savām kļūdām!" Pievēršot uzmanību neprecizitātēm, Tu spēsi no tām izvairīties nākamajās reizēs, kas ļaus Tev ātri vien kļūt par labāku braucēju.

Iegūsti B kategorijas tiesības autoskolā "CredoAutoprieks"
Autoskola "CredoAutoprieks" jeb Autovadītāju Universitāte tika izveidota, apvienojoties divām profesionālām autoskolām – "Credo" un "Autoprieks" –, kas pastāvīgi ir strādājušas jau vairākus gadus un sagatavojušus zinošus un prasmīgus autovadītājus, veicinot kopējo ceļu satiksmes drošību. 

Ja arī Tu šobrīd meklē autoskolu, tad ir vairāki iemesli, kāpēc izvēlēties tieši "CredoAutoprieks", kas ir nozarē lielākā mācību iestāde ar 19 filiālēm visā Latvijā. Tajā tu saņemsi
- individuālu pieeju mācību procesā;
- iespēju mācītes pie augsti kvalificētiem, kā arī atsaucīgiem braukšanas instruktoriem un nodarbību pasniedzējiem;
- iespēju apgūt auto vadīšanas prasmes ar jauniem un moderniem trasnportlīdzekļiem;
- kvalitatīvu un mūsdienīgu izglītību;
- vienmēr izdevīgus piedāvājumus.

To var apliecināt vairāki tūkstoši apmierināti un prasmīgi autoskolas absolventi, kuri autoskolu "CredoAutoprieks" iesaka arī saviem draugiem! 

Apmeklē autoskolas mājaslapu www.credoautoprieks.lv, kur detalizētāk izpēti autoskolas piedāvātās braukšanas kategoriju apmācības, atrodi sev tuvāko skolas filiāli, kā arī piesakies mācībām jau nākamajā grupā! Absolvējot "CredoAutoprieks", Tu būsi par sevi pārliecināts braucējs un drošs satiksmes dalībnieks. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)