Banner 980x90

Avārijās Vidzemē cietusi velosipēdiste un iereibis motociklists

Rīga, 30.apr., LETA. Pirmdien negadījumos Vidzemē cietusi velosipēdiste un iereibis motociklists, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā inspektore Sintija Gulbe.

Plkst.20.45, Rūjienā, Rīgas ielā, saduroties velosipēdam ar vieglo automašīnu, cietusi 17 gadus veca jauniete. Sākotnējā informācija liecina, ka 1978.gadā dzimusi sieviete, izbraucot ar automašīnu "Volkswagen" no mājas pagalma, nepalaida pa galveno ielu braucošo velosipēdu, ko vadīja 2002.gadā dzimusi jauniete.

Negadījumā dažādas traumas guva velosipēda vadītāja, kura nogādāta medicīnas iestādē. Policija skaidro visus negadījuma apstākļus.

Savukārt ap plkst.12.40, Madonas novada Lazdonā, Centra ielā, kokā iebrauca iereibuša vīrieša vadīts motocikls. Sākotnējā informācija liecina, ka 1986.gadā dzimis vīrietis, atrodoties vairāk nekā divu promiļu reibumā, nespēja tikt galā ar spēkrata vadību un ietriecās kokā. Turklāt motocikls izmantots ceļu satiksmē bez valsts reģistrācijas numura zīmēm.

Pēc negadījuma cietušais no mediķu palīdzības atteicies.

Jau vēstīts, ka vakar Latvijā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, kuros cieta 11 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)