Banner 980x90

"ZZ čempionātā" ERGO balvas saņem Madonas 1.vidusskolas klase

Sestdien, 30.maijā, Jūrmalā, Dzintaros notikušajā Vislatvijas skolēnu sporta un prāta spēļu "ZZ čempionāta" finālā, kurš pulcēja 6000 skolēnu un to līdzjutējus, tā atbalstītājs apdrošināšanas sabiedrība ERGO pasniedza specbalvas katras klašu grupas enerģiskākajām komandām. Balvu saņēma arī Madonas pilsētas 1.vidusskolas komanda.

Kā pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja ERGO komunikācijas vadītāja Inese Kronberga, ERGO balva tika pasniegta Madonas pilsētas 1.vidusskola 8.b klasei, Friča Brīvzemnieka pamatskolas 5.b klasei un Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas 12 klasei.

ERGO Madonas filiāles vadītāja Ņina Smirnova, skaidro ka enerģiskākās klases izraudzītas vērtējot to cīņas sparu sacensību distancēs un to cik aktīvi un krāšņi komanda sevi pieteikusi fināla laikā.

"Uzņēmība un spēja sevi parādīt no labākās puses, turklāt nesalūstot izšķirošajā brīdī, ir būtiskas kvalitātes, kuras mēs vēlamies biežāk saskatīt jauniešos. Mēs priecājamies atbalstīt Latvijā sportiskākos un aktīvākos jauniešus, kas pulcējas "ZZ Čempionātā", jo ticam, ka viņu panākumi iedvesmos arī citus pievērsties aktīvam dzīvesveidam un cīņai par savu mērķu piepildīšanu," stāsta Ņina Smirnova.

ERGO simpātiju balvas tika piešķirtas gan "ZZ čempionāta" finālā, gan katrā pusfināla posmā – šogad tās ir vērtīgas un interesantas galda spēles, pie kurām visai klasei lietderīgi un izzinoši pavadīt kopā laiku.

ERGO jau sešus gadus ir Vislatvijas skolēnu sporta un prāta spēļu ir "ZZ čempionāta" atbalstītājs, nodrošinot visiem tā pasākumiem un lielajam finālam civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu, kas ietver skolēnu, viņu atbalstītāju un ikviena vērienīgo sporta un izklaides pasākumu apmeklētāja apdrošināšanu. Šogad pieci čempionāta posmi un fināls apdrošināti par 43 000 eiro un jāatzīmē, ka visu sacensības aizvadītas veiksmīgi un to laikā nav fiksēti nozīmīgi starpgadījumi.

Pasākuma organizētāja civiltiesiskās atbildības apdrošināšana attiecas uz atbildību par iespējamiem zaudējumiem, kas var rasties trešajām personām – pasākuma apmeklētājiem, kuri nav atbildīgi par pasākuma organizēšanu un materiāltehnisko nodrošinājumu. Tas garantē, ka tiks atlīdzināti izdevumi, kas viņiem radīti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)