Banner 980x90

Vīrietim piemēro nosacītu cietumsodu par marihuānas audzēšanu pie kapiem

Rīga, 11.marts, LETA. Vidzemes rajona tiesa par marihuānas audzēšanu un tās glabāšanu kādam vīrietim piemērojusi nosacītu cietumsodu - daļu marihuānas viņš audzējis meža masīvā pie Mētrienas kapiem, liecina publiski pieejamais tiesas spriedums.

Spriedums liecina, ka apsūdzētais internetā iegādājās kaņepju sēklas, no kurām četras sēklas pagājušā gada pavasarī neatļauti iesēja siltumnīcā savā dzīvesvietā.

Minētie augi audzēti vairākus mēnešus, līdz divi no stādiem nogriezti un aprakti mājas teritorijā. Atlikušos divus augus apsūdzētais pārvietoja uz meža masīvu Ļaudonas pagastā, pie Mētrienas kapiem. Tur augi iestādīti un vīrietis nodrošināja to tālāku augšanu līdz brīdim, kad tos izņēma policija. Izņemto divu augu svars neizžāvētā veidā saturēja 520 gramus marihuānas.

Tāpat vīrietis neatļauti glabāja narkotiskās vielas lielā apmērā bez nolūka tās realizēt - savā garāžā viņš glabāja nepilnu gramu izžāvētas marihuānas, saimniecības ēkā - 320 gramus, bet siltumnīcā bija apracis 250 gramus apreibinošās vielas.

Par minēto noziegumu vīrietim tiesa piemēroja nosacītu brīvības atņemšanu uz trim gadiem un vienu mēnesi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)