Banner 980x90

Vētra Valmierā skārusi CSDD ēku

Valmiera, 14.aug., LETA. Valmierā vētrā cietusi Ceļu satiksmes un drošības dienesta (CSDD) ēka, kā arī Lubānas novadā uz kādas ēkas uzgāzies koks, aģentūra LETA noskaidroja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

CSDD ēkai Valmierā uzgāzies koks un vietējie VUGD glābēji to norobežojuši. Pati ēka nav nopietni skarta, un koka novākšanas darbus esot pārņēmuši CSDD pārstāvji, skaidroja VUGD Vidzemes reģiona brigādes Valmieras daļas komandieris Aigars Pulle.

Lubānas novadā vētra kādu koku esot sašķēlusi uz pusēm, no kurām viena daļa uzgāzusies mājai. Glābēji no turienes evakuējuši astoņus gadus vecu meiteni un piecus gadus vecu zēnu, aģentūrai LETA pavēstīja Vidzemes reģiona pārvaldes Madonas daļas komandieris Māris Bulders.

Alūksnes pilsētā savukārt kādam vieglajam auto uzgāzies koks. Auto bijis tukšs, tādēļ cietušo nav, aģentūrai LETA pavēstīja Vidzemes reģiona brigādes Alūksnes daļā.

Pārsvarā Vidzemes reģionā VUGD nācies aizvākt uz ceļiem uzkritušus kokus.

Kā ziņots, pagājušās nedēļas nogalē, likvidējot vēja radītos postījumus, ugunsdzēsēji devās uz vairāk nekā 220 izsaukumiem, aģentūru LETA informēja VUGD.

Vairumā gadījumu izsaukumi bija par to, ka koki ir pārkrituši pār ceļa braucamajām daļām, bet tika saņemti arī izsaukumi par gadījumiem, kad nolūzuši koki uzkrituši uz automašīnām, ēku tuvumā vai arī uz ēkām, kā arī elektrības vai apgaismes vadiem. Vislielākos postījumus spēcīgais vējš radīja tieši Rīgā un tās apkārtnē, no kurienes VUGD saņēma vairāk nekā 100 izsaukumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)