Banner 980x90

Vējonis Madonas 1.vidusskolā stāstīs par Latvijas dalību NATO

Piektdien, 28.martā, plkst.10.00 aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis viesosies Madonas 1.vidusskolā, kur stāstīs skolēniem par Latvijas dalības NATO desmit gadiem, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departamenta Preses nodaļas vecākā referente Daina Ozoliņa.
Ministrs iepazīstinās skolēnus par NATO mērķiem, uzdevumiem un darbības pamatprincipiem, kā arī diskutēs, kādus ieguvumus un drošības garantijas Latvija gūst no dalības NATO un kādi ir tās pienākumi un ieguldījums alianses drošības stiprināšanā.

Jau ziņots, ka martā un aprīlī visā Latvijā norisinās lekciju cikls, kurā Aizsardzības ministrijas un Ārlietu ministrijas darbinieki, kā arī Nacionālo bruņoto spēku karavīri apmeklē skolas, lai stāstītu par Latvijas dalības desmit gadiem NATO. Skolas bija aicinātas pieteikties lekcijām līdz 21.februārim un interesi par šo iespēju izrādīja vairāk nekā 100 skolas visā Latvijā.

29.martā apritēs desmit gadi, kopš Latvija ir kļuvusi par pasaulē spēcīgākās militārās alianses - NATO - dalībvalsti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)