Banner 980x90

Vasarā pircēji iepērkas un veic ne tikai āra darbus, bet arī aktīvi iekštelpu remontu – īpaši vannas istabu

Iedzīvotājiem pašreiz ir aktuāla remontpreču iegāde, un lielākā uzmanība tiek pievērsta vannas istabu remontam nepieciešamajiem materiāliem.

"Vannas istabas remonts ir komplicēts darbs, kuru pašu rokām nebūt nav viegli veikt un tiek pieaicināti meistari, par ko liecina arī klientu pieprasījums pēc veikalu tīkla "K-rauta" uzstādīšanas pakalpojumiem Rīgā, Jelgavā, Tukumā, Liepājā, Rēzeknē un Madonā. Ne velti daudzi klienti tieši vasaru izmanto remontdarbiem - siltā laikā, vēdinot telpas, krāsas, flīzes un špaktelis izžūst daudz ātrāk," stāsta AS "Rautakesko" projektu vadītājs Viesturs Praulītis. No tā, cik nopietns darbs ieguldīts, gatavojoties gaidāmajam remontam, atkarīga arī sekmīga tā norise. Daudzi pircēji pēc apdares materiāliem un instrumentiem uz veikalu nāk rūpīgi sagatavojušies, līdzi ņemot veiktos aprēķinus nepieciešamajam daudzumam, daļa pircēju labprāt arī saņem šo informāciju veikalā uz vietas, kā arī izmanto interjera dizaina konsultantes konsultācijas.

Lai vēl vairāk atvieglotu iepirkšanos un materiālu meklēšanu, "K-rauta" mājas lapā internetā jūlijā ir iespēja izvēlēties kādu no 12 piedāvātajiem vannas istabu risinājumiem, nosūtot izvēlēto kombināciju kopā ar savas vannas istabas izmēriem. Veikalu tīkla  interjera dizaina konsultantes to apstrādā un trīs dienu laikā nosūta e-pastā skici izvēlētajā dizainā ar materiāliem, pielāgotu konkrētās vannas istabas izmēriem.  Kopā ar zīmējumu ir pievienots materiālu apraksts, mēbeļu piedāvājums un skaidrojošs materiāls par instalēšanas servisu.  Piedāvājumā ir 12 dažādi projekti, kuri veidoti dažādās cenu kategorijās.

Trīsdimensiju skicēs labāk pārskatāma plānotā vannas istabas ideja

"Pierādījies, ka darbu veicējam ļoti labi palīdz trīs dimensijās izstrādātās vizuālās skices, jo skaidri redzams, kā jāizskatās rakstainu un krāsainu sienu krāsojumam, flīžu kombinācijām. Vannas istabās var īstenot visdažādākās idejas un stilus, jo materiālu iespējas pašreiz ir ļoti plašas. Kopīgi sarunās ar vannas istabas saimnieku atklājam piemērotāko dizainu un tehnisko risinājumu, bet skice uzskatāmi parāda iecerēto ideju," atklāj veikalu tīkla interjera dizaina konsultante Elīna Čaplinska.

Vannas istabu iekārtojumā aktuāla dažādība

Vannas istabās šogad ir dažādas novitātes. Piemēram, modē ir koks, bet, ja vannas istabā nav iespējams izmantot dabīgo koku, to var aizstāt ar koka imitācijas flīzēm. Savukārt tās vislabāk sakombinēt ar baltām flīzēm, tā veiksmīgi izceļot koka krāsu un faktūru.

Tāpat aktuālākas ir kļuvušas vieglas konstrukcijas vannas, kas aizņem mazāk vietas un vienkāršāk iekļaujas interjerā, norāda veikalu tīkla "K-rauta" interjera dizaina konsultante Elīna Čaplinska.  Arī tualetes poda izvēlē pircēji arvien lielāku uzmanību pievērš dizaina vienkāršībai, izvēloties tādus, kas piestiprināmi sienas nevis grīdas. Izvēloties šādu tualetes poda dizainu, arī ūdens uzkrāšanas tvertni iestrādā sienā, tā telpā ietaupot vietu. Īpaši šādas iespējas novērtē mazo platību īpašnieki.

Aizvien pieprasītāka kļūst vannas istabas izveide "country" jeb lauku stilā, kurā iederas arī it kā vecināti un reizē dabīgi materiāli, senatnīgas lietas un ziedu raksti, metāla aksesuāri, kā arī "loft" stils, kas izskatās kā lakonisks interjers ar košiem akcentiem un tajā sekmīgi iekļaujas koka, akmens, betona sienu apdare uzsver veikalu tīkla interjera dizaina konsultante Elīna Čaplinska. Turklāt klienti novērtē, ja materiālus vannas istabai var aplūkot ne tikai katalogos, bet sakombinētus realitātē, kā tas redzams arī veikalā Kārļa Ulmaņa gatvē, Rīgā. Tur flīžu nodaļa pielāgota jaunākajām tendencēm un klientu vēlmēm, kļūstot vēl ērtāka un pārskatāmāka, kā arī sniedz vairāk ideju sava mājokļa piemērotāko flīžu atrašanai.

Mājokļu saimnieki,  īstenojot ieplānotās pārmaiņas savā vannas istabā, labprāt izvēlas profesionālu meistaru palīdzību un 24 mēnešu garantiju veiktajiem darbiem. Turklāt vannas istabā uzstādīšanas pakalpojumiem - veicamajiem darbiem un materiālu iegādei "K-rauta" klienti bieži vien izmanto līzinga iespējas bez pirmās iemaksas, bet ar izdevīgām procentu likmēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)