Banner 980x90

Varakļānos svinēs pilsētas svētkus "Skani un ziedi, pilsēta mana"

Sestdien, 15.augustā, Varakļānos tiks svinēti pilsētas svētki "Skani un ziedi, pilsēta mana", aģentūru LETA informēja Varakļānu novada pašvaldībā.

Jau no plkst.9 rītā dažādās pilsētas vietās svētku dalībniekus un viesu priecēs konkursa "Ziedi Varakļāniem" gaitā iedzīvotāju, kā arī iestāžu un uzņēmumu veidotās ziedu kompozīcijas. Pilsētas svētku dienā Varakļānu novada muzejā no plkst.10 līdz 16 būs apskatāma izstāde "Laikabiedri", kā arī muzeja pastāvīgās ekspozīcijas. Savukārt plkst.19 pie Varakļānu Mūzikas un mākslas skolas notiks mākslas plenēra "Baltā pilsēta 2015" noslēguma pasākums, kura gaitā iedzīvotājiem būs iespēja aplūkot plenēra laikā tapušās gleznas, kā arī tās iegādāties.

Pilsētas svētku turpinājumā no plkst.20 visi pilsētnieki un viesi tiek aicināti uz Varakļānu brīvdabas estrādi, kur būs skatāmi vairāki koncerti dažādām gaumēm un notiks balle līdz rīta gaismai. Plkst.20 skaistā koncertuzvedumā kopā ar tautas deju kolektīviem no Varakļāniem, Lubānas un Rīgas klātesošos priecēs Baumaņu ģimene no Aizkraukles. Plkst.21.30 uz skatuves kāps populārie dziedātāji Liene Šomase un Jānis Moisejs, kuru izpildījumā izskanēs gan jaunas, gan visiem jau labi zināmās un populārās maestro Raimonda Paula dziesmas.

Plkst.23 sāksies grupas "Dabasu durovys" koncerts, bet tieši pusnaktī visā savā krāšņumā uzplauks ugunīgās dejas "Fire Spirit" dejotāju sniegumā. Turpinājumā uz svētku skatuves kāps viena no populārākajām latviešu rokgrupām "Linga", kam sekos balle līdz pat rīta gaismai kopā ar grupu "Velves" no Smiltenes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)