Banner 980x90

Varakļānos attīstīs ūdenssaimniecību

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija ir apstiprinājusi Varakļānu "Dzīvokļu komunālais uzņēmums" SIA iesniegto projektu "Varakļānu ūdenssaimniecības attīstības II kārta".

Kā pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Varakļānu novada pašvaldībā, projekta ietvaros paredzēts veikt ūdensapgādes tīklu paplašināšanu 5,44 km un rekonstrukciju 2,01 km garumā, kanalizācijas tīklu paplašināšanu 3,35 km, t.sk. izbūvējot 0,24 km kanalizācijas spiedvadu un divas jaunas KSS un kanalizācijas tīklu rekonstrukciju 1,41 km.

Būvdarbi norisināsies Ozolu, Zemgales, Dārza, Lubānas, Ausmas, Pils, Raiņa, Daugavpils, Liepu, Saules, Kapsētas, Krustpils, Parka, Preiļu, Mehanizatoru, Jaunatnes, Vidzemes, Rēzeknes, Liepu, Zaļā, Kalēju, Sporta ielās.

Šobrīd tiek veikta iepirkuma procedūra un būvdarbi sāksies jūlijā. Tā kā visi darbi ir jāveic 2015.gadā, tad darbi norisināsies vairākās ielās vienlaicīgi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)