Banner 980x90

Valmierā atklāj Latvijas skolu teātru parādi "Teatrons 2016"

Agnese Sēne, Sanda Vītola/ Valmiera24.lv praktikantes
Agnese Sēne, Sanda Vītola/ Valmiera24.lv praktikantes
Sestdien, 28.maijā, Valmieras sākumskolas amfiteātrī tika atklāta Latvijas skolu teātru izrāžu parāde "Teatrons 2016".

Latvijas skolu teātru parāde "Teatrons 2016" Valmierā notiek 28. un 29.maijā.

Izrādes skatāmas Valmieras Viestura vidusskolā, savukārt Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā teātra sporta komandas cīnīās par savu galveno balvu. Skolu teātra izrādes vērtē eksperti.

Latvijas skolu teātru parādē "Teatrons 2016" kopumā skatāmas 32 dažādas izrādes, ko piedāvā Latvijas izglītības un kultūras iestāžu skolēnu teātru kolektīvi, pulciņi un studijas no Rīgas, Valmieras, Jaunjelgavas, Vangažiem, Rūjienas, Mālpils, Limbažiem, Daugavpils, Ikšķiles, Ogres, Lielvārdes, Jelgavas, Staļģenes, Druvas, Madonas, Liezēres, Tirzas, Preiļiem, Praulienas, Smiltenes, Eglaines, Druvienas un Berģiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)