Banner 980x90

Uz laiku slēgts gājēju celiņš no Avotu ielas uz slimnīcu

Madona24.lv
Madona24.lv
Saistībā ar siltumtrases izbūvi uz Madonas slimnīcu, uz laiku slēgts gājēju celiņš no Avotu ielas, gar dārzniecību "Puķu sēta" uz slimnīcu, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Līdz ar to, lai ar kājām nokļūtu slimnīcā, jāizvēlas cits maršruts.

Lai pieslēgtu Madonas slimnīcu pilsētas centrālajai siltumapgādes sistēmai, nepieciešams veikt siltumtrases izbūvi posmā no Cesvaines ielas 7 līdz Rūpniecības ielai 38.

Madonas slimnīcas katlu mājas apkures sistēmas iekārtas ir novecojušas, neefektīvas, kā arī SIA "Madonas slimnīca" ēku pieslēgšana centralizētajai siltumapgādes sistēmai ļaus samazināt izdevumus apkurei un karstā ūdens apgādei. Pieslēdzot centralizētajai siltumapgādes sistēmai SIA "Madonas slimnīca" ēkas, tai nebūs jāizmanto sava katlu māja vasaras periodā karstā ūdens sagatavošanai, kas būtiski samazinās izmaksas.

No visu pilsētas siltumapgādes patērētāju viedokļa jauna liela apjoma siltuma pircēja piesaiste var ilgtermiņā iegrožot siltumenerģijas cenu kāpumu un pozitīvi ietekmēt siltuma piegādātāja pašvaldības uzņēmuma SIA "Madonas siltums" finanšu stabilitāti.

Darbi tiks uzsākti maija sākumā un plānots, ka vasaras laikā tiks pabeigti, lai apkures sezonu varētu uzsākt SIA "Madonas siltums" gādībā.

Kopējais nepieciešamais finansējums projekta īstenošanai ir 183 791,06 eiro, no kā SIA "Madonas slimnīca" 30 000 eiro; Madonas novada pašvaldība 125 000 eiro (ņemot ilgtermiņa aizņēmumu Valsts Kasē ar atlikto maksājumu divi gadi un atmaksas termiņu 20 gadi) un SIA "Madonas Siltums"- 28 791,06 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)