Banner 980x90

Turpinās pieteikšanās sacensībām "Biatlons visiem"

Madona.lv
Madona.lv

Sestdien, 30.janvārī plkst.11.00 Madonas novada sporta un atpūtas bāze "Smeceres sils" sāksies biatlona sacensības "Biatlons visiem", kurās piedalīties būs iespēja ikvienam, kas vēlēsies izmēģināt biatlona gaisotni, atsvaidzināt savas iemaņas, slēpojot brīvajā vai klasiskajā stilā, kā arī pārbaudīt savas prasmes šaušanā pa mērķi.

Kā pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā, sr šīm sacensībām organizatori vēlas popularizēt biatlonu Latvijas iedzīvotāju un ģimeņu vidū, tieši tiem cilvēkiem, kuri ikdienā ar šādu sporta veidu nenodarbojas, bet iespējams ir ieinteresēti un vēlas uzzināt vairāk. Pieteikties aicināts ikviens slēpotgribētājs, kam ir nerimstoša vēlme izmēģināt ko jaunu savā dzīvē.

V16, V65 un visām sieviešu grupām būs jāveic 5 km distance ar divām šautuvēm guļus, pārējām vīriešu grupām – 10 km distance ar divām šautuvēm. Katrā šautuvē jāveic 5 šāvieni. Par katru nesašautu mērķi jāveic 150 metru soda aplis, savukārt par neveiktu soda apli tiks piemērots sods 2 minūtes. Kā ikvienās sacensības – tiks apbalvoti 3 pirmo vietu ieguvēji katrā grupā.

Pieteikšanās līdz 28.janvārim, kā arī visa aktuālā informācija interneta mājaslapā www.smeceressils.lv. Veiciet pārskaitījumu par dalību sacensībās – 5 vai 10 eiro, atkarībā no grupas, kurā startēsiet,

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)