Banner 980x90

Tradīcijai godināt Madonas labākos sportā aprit 15 gadi

Madonas bērnu un jaunatnes sporta skolas sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību rīktotais tradicionālais pasākums "Madonas novada sporta laureāts", šogad norisināsies jau 15. reizi, informē laikraksts "Stars".

Tradīciju Madonas BJSS aizsāka 1998.gadā, nosaucot savus labākos audzēkņus un viņu trenerus, pasakot paldies par sasniegto, pasniedzot Pateicības rakstu un piemiņas balvu.

Kā vēsta "Stars", sestdien, 12 janvārī, plkst.18.00 Madonas kultūras namā par 2012. gada sasniegumiem sportā pasākumā "Sporta laureāts 2012" pavisam tiks nominēti 105 apbalvojamie. Viņu vidū - Madonas bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi, viņu treneri, sponsori, kam tiek piešķirta nominācija "Madonas BJSS sporta laureāts 2012", kā arī Madonas novada pašvaldības nominētie sportisti, sporta veterāni, 2012. gada nogalē interneta aptaujā visvairāk nosauktie sportisti, komandas un sponsori, kas saņems nomināciju "Madonas novada sporta laureāts 2012". Sporta veidi, kur Madonas novada vārds ar uzvarām ir daudzināts gan Latvijā, gan aiz tās robežām, Madonas sporta skolā ir: vieglatlētika, biatlons, distanču slēpošana, basketbols, orientēšanās sports, volejbols. Madonas novada pašvaldība sveiks labākos sportistus, kas pārstāv Madonu airēšanā, burāšanā, karatē, motosportā, spēka trīscīņā, BMX, futbolā, vieglatlētikā, invalīdu sportā, kā arī sporta tūrismā. Kā vienmēr tiks sveikti aktīvie sporta veterāni. Par pagājušā gada notikumu sportā pēc iedzīvotāju balsojuma ir atzīmētas "Skandināvijas kausa" posma sacensības sporta un atpūtas bāzē "Smeceres sils", bet par populārāko sporta veidu - basketbols.

Tā kā sporta laureātu godināšana notiek jau 15. gadu, būs arī pusapaļajai jubilejai veltīti svētku pārsteigumi. Par svētku programmu rūpējas Madonas kultūras nama radošā komanda.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)