Banner 980x90

Stuburs kļuvis par "Madonas slimnīcas" valdes priekšsēdētāju

Ceturtdien, 5.septembrī, Madonas novada pašvaldības sasauktajā ārkārtas sēdē tika apstiprināts SIA "Madonas slimnīca" jaunais valdes priekšsēdētājs Artis Stuburs, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja sabiedrisko attiecību praktikante Madonas novada pašvaldībā Edīte Miķelsone.

Iepriekšējais Madonas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Bruno Kokars ir pārliecināts, ka jaunieceltais valdes priekšsēdētājs spēs veiksmīgi vadīt šo iestādi, tāpēc viņš ar vieglu sirdi nodod slimnīcas vadību Arta Stubura rokās.

Artis Stuburs studijas sācis Rīgas Medicīnas institūtā (tagad Rīgas Stradiņa universitāte), apgūstot interno medicīnu. Vēlāk studējis sabiedrības veselības organizāciju un vadību Gēteborgā, Zviedrijā. Pērnā gada jūnijā ieguvis arī profesionālā maģistra grādu sabiedrības pārvaldē un iestāžu vadītāja kvalifikāciju, Daugavpils universitātē.

Darba pieredze ir plaša. Stuburs darba gaitas sāka 1987.gadā Gulbenes rajona slimnīcā, kur septiņus gadus strādāja par ārstu terapeitu, pēc tam gadu bijis arī galvenā ārsta vietnieks. Pēc tam trīs gadus strādājis Gulbenes rajona "Slimokasē" par direktoru. Vairākus gadus pavadījis direktora vietnieka amatā veselības aprūpes jautājumos pašvaldību SIA "Ziemeļaustrumu slimokasē", Smiltenē. Trīs gadus bijis Vidzemes teritoriālās nodaļas vadītājs "Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras" Vidzemes nodaļā. Tad atgriezies strādāt Gulbenē, kur četrus gadus strādājis par speciālistu sociālajos un veselības aizsardzības jautājumos Gulbenes novada domē. Pēdējo pusotru gadu bijis Gulbenes novada Sociālā dienesta pakalpojumu nodaļas vadītājs.

Pirmais, ko Artis Stuburs vēlas izdarīt jaunajā amatā ir veikt pārrunas ar Madonas slimnīcas struktūrvienību vadītājiem, administrāciju, vēlas uzklausīt cilvēku viedokli par slimnīcu. Viņš uzskata, ka Madonas slimnīca ir tikusi labi pārvaldīta un pašlaik nedomā veikt izmaiņas tās darbībā.

Stuburs jūtas pagodināts par Madonas novada domes deputātu izrādīto uzticību. Tas ir liels izaicinājums dzīvē, kā arī pagrieziens karjerā, ko viņš ir gatavs pieņemt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)