Banner 980x90

Sporta centrs veselam un stipram ķermenim

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sporta centrs ir vieta, ko apmeklēt ikkatram – ir svarīgi ķermeni regulāri izkustināt, lai uzlabotu gan tā veselību, gan izskatu. Fiziskas aktivitātes palīdz iegūt spēku ikdienas gaitām un ilgāk uzturēt ķermeni jaunu.

Veselā ķermenī tik tiešām mājo vesels gars
Par sevi var parūpēties dažādi – ēdot veselīgu pārtiku, nepārslogojot darba grafiku, kā arī meditējot un atslēdzot prātu, taču noteikti nedrīkst aizmirst arī par izkustēšanos un ķermeņa veselību. Sporta centrs ir tā vieta, kur uzlabot gan fizisko, gan garīgo labsajūtu:
- fiziskas aktivitātes nostiprina elpošanas sistēmu un muskuļus, kas piešķir ķermenim vispārēju tonusu un spēku;
- regulāra sportošana mazina stresu un depresiju – tā palīdz nomierināties, atgūt psiholoģisko līdzsvaru un uzlabot miega kvalitāti;
- kopā ar sabalansētu diētu neiztikt arī bez ķermeņa nodarbināšanas, ja ir vēlme zaudēt svaru.

Uz sporta centru ir labi doties pēc darba – tas palīdz gan atslēgties no darba uztraukumiem, gan sagatavoties nākamās dienas pārbaudījumiem. 

Fiziskas aktivitātes ir nepieciešamas visa vecuma un uzbūves cilvēkiem
Miera un klusuma ieskautā Baltezera krastā atrodas viesnīcas "Baltvilla" sporta centrs, kas piedāvā vairāku veidu aktivitātes - sākot no dažādiem trenažieriem līdz grupu un individuālām nodarbībām. Mūsdienīgajā visnīcas "Baltvilla" trenažieru zālē katrs atradīs sev piemērotu ierīci:
- HUR trenažieri slodzi piemēro katram sportotājam individuāli  tos var apmeklēt arī sportisti, vecāka gada gājuma cilvēkiem un neiroloģisku slimību pacienti;
- aerobās slodzes trenažieri  tredmili un velotrenažieri, kā arī eliptiskais trenažieris un steperis ir lieliski palīgi svara mazināšanas programmās;
- dažādu svaru hanteles un stieņi tiek plaši pielietoti muskuļu tonusa palielināšanai un bodybuilding disciplīnā.

Sertificēti speciālisti piemeklēs aktivitātes katrai klienta vēlmei un vajadzībai
Baltezera sporta centrs ir parūpējies arī par mierīgāku aktivitāšu cienītājiem, kuriem tiek piedāvātas dažādas individuālās un grupu nodarbības:
- joga un pilates ir mierīga, taču iedarbīga un muskulatūru nostiprinoša vingrošana, kas īpaši ieteicama sēdošā darbā strādājošiem;
- spēku un izturību palielina aerobika un cīņas aerobika, kā arī spēka grupa bērniem, kur fizioterapeita vadībā bērni var kārtīgi izkustēties;
- pavisam mierīga un specializēta vingrošana pieejama topošajām māmiņām un jaunajām māmiņām ar bērniem, kas palīdz relaksēties un uzlabot pašsajūtu.

Baltezera sporta centrs ir lieliska vieta, kur doties dažādu aktivitāšu cienītājiem  piedāvājums ir plašs un daudzvēdīgs. Apmeklējiet mājaslapu baltvilla.lv, apskatiet piedāvājumu un parūpējieties par savu ķermeni!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)