Banner 980x90

Sludinājumu un reklāmas iespējas Madonā – tūristu galvaspilsētā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasarā vai ziemā, lietū vai sniegā mūsos vienmēr mīt vēlme iepazīt ko jaunu, atklāt jaunas vietas, piedzīvot ko vēl nepiedzīvotu, pabūt kādā klusā nostūrī vai atrast ko tādu, ko saukt par savu mazo paradīzi. Madonā tas viss ir atrodams.

Savā ziņā Madonu var pat dēvēt par tūrisma galvaspilsētu, jo šeit ir viss, kas vajadzīgs gan atpūtai, gan priekiem. Dodoties uz Madonu, ir iespēja ne vien gūt pozitīvas emocijas, bet arī sajusties kā mazliet citā pasaules nostūrī. Senās ēkas un krodziņi atgādina citu gadsimtu, bet noteikti (vismaz domu lidojumā) aizvedīs prom no drūmās, ierastās ikdienas. 

Madona 360 grādu skatījumā
Ja vēl neesi bijis Madonā un šaubies, vai tas ir tas galamērķis, kas tevi tiešām piesaistīs, izbaudi moderno tehnoloģiju priekšrocības un apskati pilsētas skaistākās vietas 360 grādu skatījumā. Virtuālās tūres ļaus ielūkoties ievērojamākajās apskates vietās, kā arī ieraudzīt vietējo dabu, kas būs aicinājums nevienam vien romantiķim un aktīvās atpūtas mīļotājam. 

Lubānas ezers – lielākais un iespaidīgākais Latvijas ezers tā vien sauc laivotājus un atpūtniekus iepazīt sevi. Lāsmiņa gribēja, lai Ērikonkulis uznes viņu Munameģī, bet mums ir pašiem savs lielais kalns tepat Madonā – Gaiziņš. Uznes savu mīļoto un izbaudi skaisto skatu no virsotnes, varbūt pat uzrīko pikniku, lai no sirds izbaudītu šo pieredzi. Ieskaties dalder.lv reklāma Madonā un atrodi arī pārējās vietas, kuras var apskatīt gan virtuālajā tūrē, gan doties un ieraudzīt tās klātienē. 

Slēpotājiem pašiem savs galapunkts – Madona
Ja esi kaislīgs slēpošanas fans, tad Madona noteikti būs tava sapņu pilsēta Latvijā, jo šeit ne vien iespējams izbaudīt straujus nobraucienus no kalna, bet arī distanču slēpošanas trases:
• "Smeceres sils" ir vieta, kur ziemā distanču slēpotāji varēs izbaudīt skaistākos skatus, atrodot naktsmītnes un gardu ēdināšanu turpat uz vietas;
• "Rēķu kalns" gaidīs slēpotājus uz kalna un  pēc tam labprāt pacienās ar gardām vakariņām un dzērieniem. Šī noteikti būs lieliska atpūtas vieta visai ģimenei; 
• "Viešūra kalns", kas gaidīs visus ziemas mīļotājus, piedāvā ne vien nobraucienus no kalna, bet arī iespēju paslidot un atpūsties kafejnīcas un bāra telpās pēc dienas, kas pavadīta aktīvā garā; 
• visbeidzot arī "Gaiziņkalns" – izcils atpūtas objekts gan vasarā, gan ziemā. Šeit iespējams arī iznomāt inventāru un telpas svinībām. Tiem, kam interesē uzzināt ko vairāk, iespējams saņemt arī gida pakalpojumus, kas labprāt pastāstīs par vēsturi un jautrākajām izklaidēm. 

Sludinājumi Madonā Dalder portālā atklās jums visas ziemas sporta veidu piekritēju iespējas un varēsiet izvēlēties sev tīkamāko, kā arī rezervēt vietu kādā no atpūtas kompleksiem, lai būtu pirmie rindā uz kalna. 

Tūrisma maršruti zinātkārajiem
Ja šogad vēl neesi paspējis izbaudīt ceļotāja priekus, ieskaties Dalder Madonas novada sadaļā – tur ir pieejami vairāki tūrisma maršruti ar dažādām izklaides iespējām. Atradīsi visu Madonas novada pašvaldības tūrisma centra piedāvājumu, kā arī Lubānas mitrāja ceļvežus, kur ne vien varēsi apstaigāt tūristu takas, bet arī pievērsties putnu vērošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)