Banner 980x90

Skolēni "ēnos" Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldi

Trešdien, 10.februārī, jaunieši aktīvi "ēnos" policistu ikdienu visos Vidzemes policijas iecirkņos, iepazīstot dažādas jomas, lai pēc tam varētu izvēlēties savu profesiju nākotnē, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Vineta Kaģe.

"Ēnu dienu" iespēju uzzināt vairāk nekā lekcijās vai internetā aktīvi izmantos Valmieras 5.vidusskolas policijas novirziena klases audzēkņi, kuri drosmīgi izvēlējušies "ēnot" pārvaldes priekšnieku, pulkvedi Imantu Mitrošenko, kā arī Kārtības policijas biroja priekšnieku pulkvežleitnantu Nikolaju Tkaču un citu policistu darbu Valmieras policijas iecirknī.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē viesosies "ēnas" arī no Valmieras Viestura vidusskolas un Stalbes vidusskolas, kuri īpašu uzmanību pievērsīs sabiedriskās kārtības nodrošināšanai un satiksmes uzraudzībai.

Kā min paši "ēnotāji" motivāciju pieteikumos, policijas profesijas izvēlē dažkārt nepietiek ar vēlmi vien, ir jābūt interesei, zināšanām un prasmēm darbam ar cilvēkiem, bet vēl jo vairāk ir svarīgs arī vecāku un pat vecvecāku atbalsts. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)