Banner 980x90

Sieviešu volejbola komanda "Madona/Heta" uzsāk Latvijas čempionātu

Foto: madona.lv
Foto: madona.lv
Šo setdien, 17.oktobrī, Rīgā ar spēli pret "Jelgavas LU" sezonu Nacionālajā līga volejbolā sievietēm sāk "Madonas/Heta" komanda, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja komandas treneris Jānis Sudārs.

Pirmssacensību periodā komanda piedalījās Valmieras kausa  izcīņā, kur iegūta 1.vieta.

Šosezon Nacionālajā līgā startē desmit komandas: no Rīgas - LU, RVS, RSU/MSV, LSPA, Pērkons/ Rīga, no Jelgavas - LLU, kā arī Mārupe, Kuldīga, Liepāja un "Madona/Heta".

Madonā komandu varēs redzēt 31.oktobrī plkst.11.00, kad tā spēlēs pret "RSU/MVS" un LSPA. Komandas sastāvā spēlēs: Sabīne Cimdiņa, Viktorija Krūmiņa, Ilze Rubule, Karlīna Krīgale, Madara Ceruka, Evija Rudzīte, Anete Petzāle, Dairita Pulkstene, Sintija Skraustiņa, Kristīne Kivlāne,  Sintija Stonkuse, Inga Krecere, Vita Škoļina, Baiba Liepa.

Komandu atbalsta Madonas novada pašvaldība un SIA "Heta" (Normunds Ūbelis).

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)