Banner 980x90

SIA "Rituālo pakalpojumu kremācijas centrs RANTANS"

Apbedīšanas pakalpojumi – dokumentu noformēšana, mirušā transportēšana, kā arī bēru ceremonijas organizēšana, kremēšana (kremācija). Diennakts apbedīšanas pakalpojumu birojs "Rantans" sniedz visus nepieciešamos pakalpojumus, kas tiek izpildīti steidzīgi un rūpīgi, ar cieņu pret aizgājēju.

Apbedīšanas pakalpojumi

Apbedīšanas pakalpojumi – dokumentu noformēšana, mirušā transportēšana, kā arī bēru ceremonijas organizēšana, kremēšana (kremācija). Diennakts apbedīšanas pakalpojumu birojs "Rantans" sniedz visus nepieciešamos pakalpojumus, kas tiek izpildīti steidzīgi un rūpīgi, ar cieņu pret aizgājēju.

Apbedīšanas pakalpojumi tiek uzsākti ar mirušā transportēšanu no mājām vai slimnīcas uz morgu. Tam seko miršanas dokumentu noformēšana un visi morga pakalpojumi (mirušā uzglabāšana, balzamēšana, mirušā ģērbšana, grims utt.) Iespējama kapavietas rezervēšana un pasūtīšana un / vai kapa vietas sagatavošana apbedīšanai / kremācijai. Apbedīšanas pakalpojumi ietver sevī arī civilās un baznīcas atvadu ceremonijas organizēšanu. Piedāvājumā ir bēru ceremonijas vadītājs, mūzika, atceres pasākuma un bēru mielasta organizēšana. Pieejama arī juridiska un psiholoģiskā palīdzība.

Papildus apbedīšanas pakalpojumi ir transports bēru viesiem, foto un video pakalpojumi, ārsta un ātrās palīdzības pakalpojumi, viesnīcas numuru rezervēšana ārzemju viesiem, mirušā cilvēka transportēšana uz / no ārvalstīm, kvalificēta speciālista izbraukums.
Apbedīšanas pakalpojumi maznodrošinātiem iedzīvotājiem valsts piešķirtā apbedīšanas pabalsta apmērā.

Lasiet vairāk: http://rantan.lv/index.html

Apbedīšanas birojs

Apbedīšanas birojs "Rantans" ir viens no vecākajiem Latvijā, kurš piedāvā apbedīšanas pakalpojumus jau 30 gadus. Savas darbības laikā biroja speciālisti ir uzkrājuši unikālu pieredzi apbedīšanas jomā, kā arī izstrādājuši vairāk nekā 150 apbedīšanas piederumu paraugus, no kuriem daudzi ir patentēti LR Patentu birojā.

Katram no mums dzīvē gadās brīdis, kad zaudējam tuvinieku – sev tuvu, mīļu cilvēku. Bez šaubām, tas notiek negaidīti un šādam smagam brīdim nav sagatavojies neviens.  Lai savus mīļos izvadītu ar godu un cieņu, ar Jums kopā ir apbedīšanas birojs "Rantans" un tā profesionālie darbinieki.

Apbedīšanas birojs sniedz pakalpojumus gan Rīgā, Gan citās Latvijas vietās, kā arī organizē mirušā nogādāšanu uz citām valstīm. Tiek veikta apbedīšana arī tad, ja mirušo ieved no ārzemēm.

Apbedīšanas biroja personālu raksturo māka uzklausīt un sadzirdēt ikvienu cilvēku. Darbinieki sniedz vispusīgas konsultācijas un profesionālu palīdzību ikvienam klientam.

Apbedīšanas birojs "Rantans" sniedz visus ar bērēm saistītos pakalpojumus: dokumentu formēšanu, mirušā transportēšanu uz morgu un kapiem. Birojs organizē atvadu ceremoniju – gan laicīgo izvadīšanu, gan ar mācītāju, muzikālo pavadījumu, transporta pavadītājiem, kremācijas organizēšanu, bēru mielastu zāli. Piedāvājumā arī viss bērēm nepieciešamais: zārki (gan drapēti, gan priedes koka, gan cēlkoka), krusti, plāksnītes ar mirušā datiem, zārku pārklāji, tautiskās segas, apģērbs mirušajiem, vainagi, štrausi, sēru lentas.

Lasiet vairāk: http://rantan.lv/pakalpojumi.html

Kremācija

Kremācija ir apbedīšanas veids, kuru mūsdienās izvēlas kā alternatīvu tradicionālajam apbedīšanas veidam. Kremācija tiek veikta dažādu iemeslu dēļ – gan pārliecības, gan praktisku apsvērumu dēļ (vietas trūkums kapsētā).

Pirms kremācijas var notikt parastais dvēseles aizlūguma dievkalpojums baznīcas templī vai mājas, tāpat kā pirms apbedīšanas. Vadoties pēc ārvalstu pieredzes, parasti tikai nedaudzi tuvākie radinieki un draugi atnāk uz krematoriju, kur notiek vēl viens īss rituāls. Ģimene tiek informēta par pīšļu saņemšanas laiku.

Dažreiz atbilstoši individuāliem apstākļiem pēc kremācijas urna ar pīšļiem tiek apglabāta kapsētā – ģimenes zemes gabalā, ievietota individuālā nišā sabiedriskajā kolumbārijā vai glabāta mājās. Ļoti daudzos gadījumos pīšļi tiek izkaisīti - atbilstoši nelaiķa testamentā izteiktajai gribai.

Kremācija līdz šim nav bijis ļoti populārs apbedīšanas veids, jo daudzi dod priekšroku sekošanai Bībeles principam – cilvēks ir nācis no zemes un viņam atkal jātop par zemi. Šajā gadījumā gan no dažu reliģiju, gan parapsiholoģijas viedokļa absolūti nav svarīgi, kādā veidā nelaiķa miesas tiek atgrieztas zemei – kā pelni vai savā nemainīgajā veidā. Mirušais kremējams labi degošā, dabiska materiāla zārkā. Kremācija tiek veikta augstā temperatūrā aptuveni stundu.

Lasiet vairāk: http://rantan.lv/krem-cija.html

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)