Banner 980x90

Sestdien sāksies Cesvaines novada svētki

Sestdien, 25.jūlijā, un svētdien, 26.jūlijā, notiks Cesvaines novada svētki, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

25.jūlijā svētki iesāksies jau plkst.8 ar Cesvaines pūtēju orķestra sveicienu "Labrīt, Cesvaine!". No plkst.8 Cesvaines pils parkā, Pils un Parka ielā, notiks amatnieku un mājražotāju tirdziņš, radošās darbnīcas "Gatavojamies svētkiem", izjādes ar zirgiem, Cesvaines Mūzikas un mākslas skolas 15 gadu jubilejas ieskaņa "Svētki dabā", izrāde "Sunītis un kaķīte". No plkst.9 līdz 10 un no plkst.12 līdz 13 parkā būs iespēja baudīt priekšnesumus "Savai pilsētai" uz brīvdabas skatuves, no plkst.10 līdz 12 būs vērojami Rīgas mīmi, klauni un garkāji. Plkst.13 parkā būs vērojama izrāde "Brīnums brīnuma galā", lielās lelles no "Pārsteiguma tēliem", savukārt plkst.14 notiks "stand-up" komēdija bērniem.

No plkst.9 Cesvaines sporta laukumos notiks sportiskas aktivitātes visiem, kā arī sacensību "22. Top bumba - 2015" 3.posms.

Plkst.15 Cesvaines pils zālē notiks koncerts "Ziemeļu sāga", kurā piedalīsies Latvijas Nacionālās operas soliste Evija Matisone, klavieres spēlēs Aldis Liepiņš, savukārt čellu - Ivars Bezprozvanovs.

Plkst.16 "Divu torņu" pagalmā notiks Cesvaines mākslas plenēra noslēgums, kas jau no 19.jūlija noticis pilsētā. Plkst.17 Cesvaines evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks ērģeļmūzikas koncerts "Dziesmas par laimi", kurā piedalīsies ērģelniece Ilona Birģele un Latvijas Nacionālās operas soliste Inga Šļubovska.

Plkst.19 Cesvaines pils pagalmā notiks koncerts, kurā uzstāsies grupas "Menuets" un "Pērkons". Plkst.22 Cesvaines parka jaunajā daļā, jaunās estrādes vietā, notiks moto kaskadieru šovs.

Dienas noslēgumā plkst.23 Cesvaines pils pagalmā notiks svētku balle, kurā spēlēs grupas "Bruģis", "Kamēr jauni" un jauniešu grupa "Melns uz balta", savukārt pusnaktī būs vērojamas ugunspuķes debesīs un Cesvaines parkā.

26.jūlijā plkst.18 Kraukļos notiks Cesvaines Tautas teātra izrāde "Satiksimies mēs no jauna", savukārt plkst.22 notiks zaļumballe ar grupu "Kiwi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)