Banner 980x90

Satiksmei atvērts autoceļa Madona-Gulbene posms pie Gulbenes

Rīga, 12.okt., LETA. No šodienas satiksmei atvērts autoceļa P37 Madona-Gulbene posms pie Gulbenes, aģentūrai LETA pavēstīja AS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Uzņēmuma pārstāvji skaidroja, ka pabeigta Krustalīces upes caurtekas izbūve autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene pie Gulbenes. Caurtekas būvdarbu dēļ slēgtā satiksme atjaunota pa veco maršrutu.

Vienlaikus remontdarbi šī ceļa posmā no 80,43. līdz 90,40.kilometram vēl turpinās un autovadītājiem jārēķinās gan ar ātruma ierobežojumiem, gan luksoforu posmiem.

LVC pārstāvji arī atgādināja, ka uz Rīgas apvedceļa (A4) pie tilta pār Mazo Juglu turpinās remontdarbi un satiksme tur tiek organizēta pa vienu ceļa joslu. Lai arī darbdienās tur strādā satiksmes regulētāji, kustība var būt palēnināta, īpaši virzienā uz Saulkalni.

Arī citur valsts autoceļu tīklā turpinās remontdarbi. Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, gan zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, gan mājaslapā "lvceli.lv" un lietotnē "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)