Banner 980x90

Rūpniecības preču tirdzniecības uzņēmums "Jills" plāno attīstīt e-tirdzniecību

Madona24.lv
Madona24.lv
Varakļānos reģistrētais rūpniecības preču tirdzniecības uzņēmums SIA "Jills" iespēju robežās plāno attīstīt e-tirdzniecību un videonovērošanas sistēmu, liecina informācija uzņēmuma vadības ziņojumā par 2015.gadu.

SIA "Jills" kā vienu no nākotnes prioritātēm izvirzījusi nākamo tirgus darbinieku apzināšanu un turpmākās darbības izvērtēšanu, kā arī sekošanu līdzi tirgus tendencēm. Uzņēmums plāno turpināt ēkas jumta un daļēju ēkas fasādes remontu, iespēju robežās veikt telpu remontu, kā arī kases sistēmu nomaiņu un tirdzniecības iekārtu remontu un atjaunošanu.

SIA "Jills" darbojas trīs veikali, no kuriem divi ir rūpniecības preču veikali, bet viens - pārtikas veikals. Tiek veikta vairāku telpu rekonstrukcija, lai paplašinātu tirdzniecības telpas.

Uzņēmuma veiksmīgā attīstībā liela nozīme ir konkurencei. To veicina konkurēšana ar cenām, preču sortimentu un kvalitāti, apkalpošanas kultūru, jo konkurentus ignorēt nedrīkst. Pircēji ir konkurences rādītājs, jo viņi vienmēr iegādāsies preces, kuru kvalitāte un cena atbildīs vēlmēm. Kā uzskata vadība, lai konkurentus pārspētu, nemitīgi jāanalizē - kas viņi ir, kā viņi strādā un kas ir viņu stiprās un vājās puses. SIA "Jills" nemitīgi apsver preču pārdošanas efektivitāti, izdarot pasūtījumus, tiek precīzi noteikts, kādam jābūt preču pieprasījumam. Vadība ir izpētījusi iespējamo konkurentu darbību, un, veicot salīdzinājumu, novērtējusi svarīgākos faktorus - preču cenas, kvalitāti un apkalpošanu.

Aizvadīto gadu SIA "Jills" noslēgusi ar apgrozījuma kritumu par 9%, kas sasniedzis 1 135 116 eiro. Ja 2014.gadā uzņēmums strādājis ar 4772 eiro lielu peļņu, 2015.gadu tas noslēdzis ar 19 233 eiro lieliem zaudējumiem. Uzņēmuma zaudējumus valde plāno segt ar nākamajos periodos gūto peļņu.

SIA "Jills" reģistrēta 1996.gadā. Uzņēmuma īpašnieks ir Jānis Erels.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)