Banner 980x90

"Viasms" kredīts – palīgs ikdienas tēriņos

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Vai esat pazīstams ar situāciju, kad kādam esat parādā naudu, jo pirms kāda laika nācās aizņemties, lai risinātu īslaicīgas finansiālas problēmas? Par laimi, Jums vairs nav jāaizņemas no draugiem vai radiem, jo ir cits, daudz vienkāršāks risinājums – aizdevums no kredītkompānijas Viasms.lv. 

"Viasms" kredīts ir viens no izdevīgākajiem aizdevumiem, jo tas ir pielāgots ikviena klienta individuālajām vēlmēm. Klients pats var izvēlēties, kādu summu aizņemties, cik ilgā termiņā kredītu atdot vai kādam mērķim aizdevumu pieteikt.  

Viasms.lv piedāvā aizņemties summu, sākot no 50 līdz pat 700 eiro, atkarībā no tā, cik liela naudas summa Jums nepieciešama. Viasms kredīts parasti tiek izsniegts uz 30 dienām, taču, ja nepieciešams, atmaksas termiņu ir iespējams pagarināt par 7, 14 vai 30 dienām. Jāatgādina, ka izmantot Viasms.lv pakalpojumus Jūs varat, cik bieži vien vēlaties, taču Jūs nevarat saņemt jaunu aizdevumu, nenorēķinoties par iepriekšējo. Ņemiet to vērā brīdī, kad gatavojaties pagarināt atmaksas termiņu. Protams, ja rodas tāda izdevība, Jūs varat kredītu atmaksāt arī pirms noteiktā termiņa. 

Kritēriji Viasms.lv kredīta iegūšanai:
- jābūt Latvijas Republikas iedzīvotājam;
- jābūt vecumā no 20 līdz 70 gadiem;
- Jums nedrīkst būt kavēti kredītmaksājumi vai līgumsaistību pārkāpumi.

Pirmais aizdevums – bez maksas
Pozitīvi, ka Viasms.lv komanda nodrošina pirmo kredītu bez maksas. Jautāsiet, ko tas nozīmē? Pavisam vienkārši! Tas nozīmē, ka, pirmo reizi aizņemoties no Viasms.lv, neatkarīgi no aizdevuma summas, Jums netiks piešķirti nekādi procentu maksājumi. Jūs varēsiet atdot tieši tik lielu naudas summu, cik aizņēmāties. Piemēram, ja aizņēmāties 200 eiro, tad 200 arī būs jāatdod. Viasms.lv kredīts Jums nesagādās liekas rūpes vai milzīgus pārmaksājumus, kā tas nereti notiek bankās.

Kas nepieciešams, lai pieteiktu kredītu? 
- Mobilais tālrunis.
- Dators ar interneta pieslēgumu.
- Aktīvs bankas konts kādā no Latvijas bankām. 

Atbildes uz ikvienu jautajumu par kredītiem!
Ja esat lēmis par labu Viasms.lv kredītam, tad nevilcinieties un vērsieties pie Viasms.lv atsaucīgajiem darbiniekiem, kas palīdzēs izvēlēties labāko piedāvājumu. Ir vairāki veidi, kā sazināties ar uzņēmumu. Dodieties uz mājaslapu Viasms.lv un saņemiet visu nepieciešamo informāciju tur, rakstiet e-pastu uz info@viasms.lv vai arī zvaniet pa tālruņa numuru 67212412. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)