Banner 980x90

"SEB banka" Madonā paplašina pašapkalpošanās iespējas un pāriet uz konsultāciju konceptu

Madona24.lv
Madona24.lv
Sākot ar pirmdienu, 29.augustu, Madona kļūs par devīto "SEB bankas" filiāli, kas strādā pēc jaunā klientu apkalpošanas koncepta, nodrošinot finanšu konsultācijas, kā arī veicinot pašapkalpošanās prasmes internetbankā un bankomātos, aģentūru LETA informēja "SEB banka".

Līdz ar filiāles pāreju uz konsultāciju sniegšanu tiek paplašinātas klientu pašapkalpošanās iespējas - turpmāk Madonā atradīsies divi klientu pašapkalpošanās centri.

Filiāles telpās uzstādītais izmaksas bankomāts tiks aizstāts ar iemaksu/izmaksu bankomātu, kas kopā ar internetbankas termināli klientiem būs pieejams filiāles priekštelpā speciāli izveidotajā pašapkalpošanās centrā.

Otrs šāds pašapkalpošanās centrs atradīsies tirdzniecības centrā "Maxima XX", Rūpniecības ielā 49, uz kurieni tiks pārvietots iemaksas/izmaksas bankomāts no veikala "Rimi" Saules ielā 6, un tam līdzās tiks uzstādīts jauns internetbankas terminālis.

Tāpat kā līdz šim, Madonas iedzīvotājiem būs iespēja izmantot izmaksas bankomātu veikalā "Elvi", Saules ielā 39b. Līdz ar to tiek paplašinātas klientiem pašapkalpošanās iespējas un radīti apstākļi aktīvākai klientu konsultēšanai par būtiskākajiem ar finansēšanu saistītajiem jautājumiem.

"Tieši šobrīd visas filiāles, kas nodrošina bezskaidras naudas pakalpojumus, aprīkojam ar planšetdatoriem, kas ļauj klientiem uzreiz parādīt, kā strādāt ar internetbanku, kādu funkcionalitāti nodrošina internetbanka. Esam pārliecināti, ka klientu interese par attālināto pakalpojumu sniegšanu tikai augs un jaunā filiāles koncepcija sekmēs klientu apkalpošanas kvalitāti," stāsta "SEB bankas" valdes loceklis Arnis Škapars.

Pašlaik bezskaidras naudas pakalpojumu risinājums, kas ir daļa no Digitālās attīstības programmas "SEB bankā", ir ieviests filiālēs Saldū, Siguldā, Bauskā, Dobelē, Smiltenē, Centra filiālē tirdzniecības centrā "Galleria Riga", tirdzniecības centra "Alfa" filiālē, kā arī Dienvidu filiālē Valdlaučos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)