Banner 980x90

"Latvijas Tālrunis" apvienojas ar "Firmas.lv"

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Ar mērķi efektivizēt darbu un pastiprināt kompānijas tirgus pozīciju, februārī tiks uzsākts informatīvo pakalpojumu nozares uzņēmuma SIA "Firmas.lv" darbinieku resursu savienošanas process ar citu "Heise" grupas kompāniju "Latvijas Tālrunis", kas pārvalda tādus informatīvos pakalpojumus kā ZL.lv, Abc.lv, "Zaļās Lapas", pilseta24.lv u.c. 

Turpmāk "Firmas.lv" valdes priekšsēdētājs būs akcionāru pārstāvis Aigars Lazdāns. Izmaiņas Uzņēmumu reģistrā iegrāmatotas otrdien.

Aigars Lazdāns skaidro, ka uzņēmuma apvienošana notiek, jo pēdējo gadu laikā arī "Latvijas Tālrunis" attīstījies biznesa konsultāciju un servisa jomā, piedāvā digitālā mārketinga pakalpojumus, veidojot un uzturot klientu interneta lapas. Tādejādi resursu apvienošana ļaus apvienotajam uzņēmumam kļūt daudz efektīvākam.

"Firmas.lv" nodrošina datu bāzi ar juridisko un finanšu informāciju par Latvijas juridiskajām vai fiziskajām personām, izmantojot Uzņēmumu reģistra informācijas atkalizmantošanas licenci un citus informācijas avotus.

Līdzšinējais "Firmas.lv" valdes priekšsēdētājs Juris Rožkalns norāda, ka apgrozījuma pieaugums skaidrojams ar jaunu produktu un pakalpojumu ieviešanu, kā arī pateicoties saliedētai un pašaizliedzīgai komandai, kas spēj ātri pielāgoties klientu vajadzībām. Uzņēmums arī veicis dažādus uzlabojumus, lai vienkāršotu pakalpojumu lietošanu klientiem un veicinātu ilgtermiņa sadarbību.

Tiešo investīciju apmērs šajā informācijas biznesa uzņēmumā kopš izveides pārsniedzis 500 000 eiro, liecina 2015.gada pārskats. Pamatuzdevums nākotnē ir saglabāt fokusu uz klientu vajadzībām, palielināt tirgus daļu un atpelnīt ieguldītos līdzekļus, sasniedzot peļņa līmeni 100 000 eiro gadā, norāda Rožkalns.

Rožkalns izsaka pateicību komandai, kas piedalījās kompānijas veidošanā, lojālajiem klientiem un investoriem par uzticēšanos. Nākotnē viņš plāno īstenot jaunu "start-up" biznesa ideju.

"Firmas.lv" 2016.gadā apgrozīja 580 000 eiro. Uzņēmuma apgrozījums par 14% pieaug jau trešo gadu pēc kārtas. Uzņēmuma peļņa pērn bijusi 1500 eiro, salīdzinot ar zaudējumiem gadu iepriekš.

"Firmas.lv" darbojas kopš 2009.gada. Uzņēmuma īpašnieki ir SIA "LT Holding" (75%) un Gints Ernestsons (25%). "LT Holding" ir Vācijas "Heise Gruppe" ietilpstoša kompānija, kurai Latvijā pieder arī 100% SIA "Latvijas Tālrunis" un 90% SIA "Aģentra VB plus" daļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)