Banner 980x90

"Gjensidige Latvija": cilvēku izplatītākā sadzīves ķibele – aizcirtušās ārdurvis

Iedzīvotāji visbiežāk palīdzību lūdz reizēs, kad palikuši aiz durvīm, jo tās ir aizcirtušās, pazaudēta atslēga vai sabojājusies slēdzene, liecina ADB "Gjensidige" Latvijas filiāles pētījums par pieprasītākajiem diennakts avārijas dienesta MAXI meistars izsaukumiem.

Jau trešo gadu apdrošinātājs "Gjensidige" saviem MAXI polises klientiem piedāvā MAXI meistara pakalpojumus, kas nozīmē - jebkurā diennakts laikā, notiekot kādām sadzīves ķibelēm, var saņemt līgumā paredzētu, ātru, bezmaksas palīdzību. Pēdējā gada laikā pieprasījums pēc MAXI meistara būtiski pieaudzis – palīdzība tiek lūgta teju katru dienu. Un populārākā no ķibelēm – aizcirtušās ārdurvis.

"Visbiežāk meistars tiek izsaukts bojātas slēdzenes vai pazaudētu atslēgu dēļ. Šie gadījumi, atkarībā no slēdzenes sarežģītības, ir vieni no visātrāk novēršamajiem, ar kuriem ikdienā sastopas MAXI meistars. Otrs vispopulārākais MAXI meistara izsaukuma iemesls ir bojājumi elektroinstalācijā, piemēram, izsisti korķi. Tomēr meistara palīdzība tiek lūgta arī reizēs, kad dabas stihiju vai zagļu dēļ, mājoklim ir izsists logs, bojājumu dēļ notikusi ūdens noplūde no cauruļvadiem, aizdambējusies kanalizācija, nestrādā apkures ierīces, pazudusi elektrība vai gadījusies vēl kāda līdzīga liksta," gadījumus, kuros iedzīvotāji saņem MAXI meistara palīdzību raksturo ADB "Gjensidige" Latvijas filiāles Īpašumu atlīdzību nodaļas vadītājs Aleksejs Kozirs. Viņš atzīst, to, cik daudzveidīgas un dažādas var būt sadzīves ķibeles, "Gjensidige" atklājusi līdz ar MAXI meistara popularitātes kāpumu pēdējā gada laikā.

"Sākotnēji mēnesī bija vien 2-3 gadījumi, kad klienti izmantoja MAXI meistara pakalpojumu. Savukārt šobrīd meistars tiek saukts teju katru dienu - vidēji 25 līdz 30 reizes mēnesī," tā Kozirs. Viņš gan uzsver, ka MAXI meistara uzdevums ir sniegt ātru palīdzību un novērst bojājumu apmēru palielināšanos, nevis veikt apjomīgu remontu: "Uz izsaukumu dodas meistars nevis būvdarbu brigāde, kura spējīga veikt plaša apjoma remontdarbus. Ja izsists loga stikls, viņš to aizdarīs, lai vējš iekšā nepūš, ja aizcirtušās durvis, viņš tās atmūķēs, un, ja vārtus sabojājis vējā nokritis koks, viņš palīdzēs atrisināt situāciju. Taču daudzdzīvokļu ēkā, kur starp stāviem plīsis ūdensvads, par bojājuma novēršanu būs jāparūpējas nama apsaimniekotājam". "Gjensidige" Latvijas filiāles Īpašumu atlīdzību nodaļas vadītājs atgādina - "MAXI meistara izsaukšana pieejama 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā. Meistaru var izsaukt ikviens MAXI polises īpašnieks trīs reizes polises darbības laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)