Banner 980x90

Plašumā vēršas LLKC sadarbība ar ALTUM

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Lai kopīgi atbalstītu un iedrošinātu jaunos uzņēmējus sākt biznesu laukos, kā arī pilnveidotu apmācību procesu, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) parakstījis oficiālu sadarbības līgumu ar finanšu attīstības institūciju ALTUM, pilsētas informācijas portālu tīklua Pilseta24.lv informē LLKC sabiedrisko attiecību vadītāja Ilze Rūtenberga-Bērziņa.

Kā ALTUM tā LLKC atzīst – ieguvēji no šīs sadarbības noteikti būs visi tie, kas ar savām biznesa idejām veicina Latvijas reģionu attīstību, jo - LLKC ir pieredze un kompetence, konsultējot uzņēmējus par projektu un dokumentu sagatavošanu, savukārt ALTUM rīcībā ir valsts finanšu instrumenti uzņēmējiem.

ALTUM valdes locekle Inese Zīle: "Esam priecīgi par sadarbības turpināšanu, jo iepriekšējo divu gadu pieredze parādījusi, ka savstarpējā konsultatīvā darbība palīdz uzlabot finansējuma pieejamību uzņēmumiem lauku teritorijās. Sadarbību fokusēsim divos virzienos - visos Latvijas reģionos sadarbībā ar LLKC informēsim interesentus par valsts atbalsta finansējuma saņemšanas iespējām uzņēmumiem dažādās attīstības stadijās, kā arī atbalstīsim konkursu "Laukiem būt", veicinot dzīvotspējīgu ideju rašanos un īstenošanos reģionos."

LLKC finanšu administrators Dzintars Vaivods uzsver: "Nepieciešamību paplašināt sadarbību ar ALTUM noteica pavisam vienkāršs faktors - tiekoties ar mūsu klientiem, kuri vēlas uzsākt savu biznesu, nebija daudz iespēju, kur piesaistīt finansējumu. Ciešāka sadarbība ar ALTUM ļaus piedāvāt atbilstošākus finanšu produktus, jo šī institūcija strādā tieši ar dažāda veida biznesa iesācējiem. Turklāt ALTUM finanšu instrumenti lieti noderētu, piemēram, piekrastes teritoriju uzņēmējiem un mājražotājiem, ar kuriem LLKC pastiprināti strādā pēdējā laikā."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)