Banner 980x90

Pirmā starptautiskā mediju nometne Latvijā

Tas brīdis ir klāt - rūpīgi gatavots nu nododams Tavam vērtējumam. Pirmā starptautiskā mediju nometne Young Media Sharks uzsāk savas gaitas un aicina Tevi iesaistīties.

Ko mēs gribam? Mēs gribam un varam iemācīt stāstīt Tev savu stāstu - ar visa veida mūsdienīgiem un arī klasiskiem līdzekļiem. Pirmā starptautiskā mediju nometne piedāvās iespēju to mācīties labāko Latvijas un labu ārzemju speciālistu vadībā veselas nedēļas garumā augusta beigās. Tev tas noderēs ne tikai Tavā nākamajā profesionālajā dzīvē, bet arī ikdienā - sarunājoties ar cilvēkiem, kas Tev apkārt un kurus Tu gribi uzrunāt par visu to, kas Tev svarīgs. Plaša un konkrēta informācija par nometni atrodama šeit: Par nometni

Kas mums šobrīd svarīgs? Sākot ar šodienu, mēs piedalamies un atbalstam populārāko Latvijas skolēnu sporta un prāta spēļu notikumu ZZ Čempionāts. Mēs aicinām Tevi piedalīties šajos notikumos, izveidot reportāžu par šo notikumu un iespējams tieši Tu varēsi izcīnīt ceļazīmi uz Young Media Sharks nometni, kura no 19. līdz 25.augustam norisināsies Latvijā. Kas Tev jādara? Lasi šeit (pdf fails)

Visos ZZ Čempionāta posmos Tu varēsi satikt mūs pašus. Ja plāno apmeklēt kādu no pusfināla posmiem, tad zini, ka posmi norisinās sekojošos datumos:
* 30.aprīlī Daugavpilī, Daugavpils Olimpiskajā centrā, Stadiona ielā 1 (pie Rimi);
* 3.maijā Madonā, Madonas sporta centrā, Gaujas ielā 13;
* 7.maijā Dobelē, Dobeles sporta centra hallē, Tērvetes ielā 10;
* 10.maijā Kuldīgā, Kuldīgas vieglatlētikas manēžā, Dzirnavu ielā 13;
* 14.maijā Rīgā, Arēnā Rīga, Skanstes ielā 21.

Savukārt fināls, kurā paziņosim labākos 5 reportāžu autorus no ZZ Čempionāta pusfināliem, norisināsies ZZ Čempionāta finālā Rīgā, 1.jūnijā Arēnā Rīga, Skanstes ielā 21.

Ja esi noilgojies redzēt, kā Latvijas skolu jaunieši piedalās ZZ Čempionāta pusfinālos, slēdz iekšā Latvijas lielāko portālu tīklu pilseta24.lv un seko līdzi ZZ Čempionāta tiešraidei no Daugavpils.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)