Banner 980x90

Pilsētā gatavojas Dzejas dienas pasākumiem

Madonas novada bibliotēkas kolektīvs aicina 18.septembrī visus dzejas "gardēžus" iesaistīties Dzejas dienu aktivitātēs, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja bibliotēkā.

Pirmajā dienas pusē Madonas pilsētas 2.vidusskolā viesosies literāti no Daugavpils radošās inteliģences asociācijas "Dina art" Jevgeņijs Golubevs un Lidija Vasaraudze.

Dzejas dienu turpinājumā plkst.12.00 Madonas novada bibliotēkā sāksies tikšanās ar literātiem no Daugavpils radošās inteliģences asociācijas "Dina art" Jevgeņiju Golubevu un Lidiju Vasaraudzi, kā arī ar Cēsu kultūras biedrības "Harmonija" dalībniekiem: Leonu Stari, Māru Armanoviču, Astrīdu Kamšu, Sarmu Eneri, Laumu Daugišu, Mirdzu Kerliņu, Dzidru Olengoviču.

Pasākumā muzicēs Valdis Atāls. Skanēs muzikāls sveiciens no Daugavpils.

Tāpat atklās Cēsu kultūras biedrības "Harmonija" mākslinieku izstādi. Darbosies Grāmatu galds.

Pasākumu atbalsta Madonas novada pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)