Banner 980x90

Palielināts konkursa "Madona var labāk" finansiālā atbalsta maksimālais apjoms

Lai 2016.gadā Madonas novadā vēl vairāk stimulētu jaunu uzņēmumu un darbavietu radīšanu, konkursa "Madona var labāk" finansiālā atbalsta maksimālais apjoms vienas biznesa idejas atbalstam ir palielināts līdz 4000 eiro, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informē Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Edīte Miķelsone.

Pagājušajā gadā iespējamais pašvaldības atbalsts bijis 2000 eiro.

Maksimālo finansējumu var iegūt tie uzņēmēji, kuri uzņēmumu dibina no jauna vai kuru uzņēmums nav vecāks par sešiem mēnešiem un kuri ir gatavi projekta rezultātā radīt vismaz vienu pilnas slodzes darbavietu. Šo atbalsta programmu uzņēmējdarbības uzsācējiem īsteno kopš 2014.gada.

Biznesa ideju konkursā "’Madona var labāk" atbalstu savai uzņēmējdarbībai ieguvuši jau vairāk nekā 40 uzņēmumi. To vidū ir, piemēram, SIA "Madonas karameles", SIA "Simple+", SIA "Madonas alus darītava" un citi jau novadā pazīstami un attīstījušies uzņēmumi.

Konkursa nolikums paredz, ka idejas var iesniegt jebkurā laikā visa 2016.gada garumā līdz 30.novembrim. Ideju vērtēšana notiek katru mēnesi līdz mēneša 10.datumam. Vairāk informācijas par konkursu un citiem uzņēmējdarbības atbalsta pasākumiem pieejama Uzņēmējdarbības un tūrisma atbalsta nodaļas mājaslapā "www.businessmadona.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)