Banner 980x90

NVD papildus finansējumu novirzīs Madonas slimnīcai

Vēl papildus rastos 60 000 eiro Nacionālais veselības dienests (NVD) novirzīs Jēkabpils reģionālajai slimnīcai un Madonas slimnīcai, aģentūrai LETA pastāstīja NVD pārstāve Evija Štālberga.

Sākotnēji NVD reģionālajām slimnīcām piešķīra 400 000 eiro no nesadalītās naudas ambulatorajiem pakalpojumiem. Tomēr, veicot līdzekļu sadalīšanas plānošanu, ticis pieņemts lēmums no dienesta iekšējā budžeta novirzīt vēl papildus 60 000 eiro Jēkabpils reģionālajai slimnīcai un Madonas slimnīcai.

Jēkabpils reģionālajai slimnīcai līdzekļi tiks novirzīti lielākam ambulatoru onkologa konsultāciju apjoma nodrošinājumam, savukārt Madonas slimnīcai līdzekļi paredzēti lielākam ambulatoru ginekologa konsultāciju nodrošinājumam un dienas stacionāra pakalpojumiem.

Štālberga arī pastāstīja, ka abas slimnīcas jau pērn bija informējušas NVD par nepieciešamību palielināt šo pakalpojumu plānoto apjomu.

Tāpat viņa pastāstīja, ka uz 5.aprīlī līgumus par ambulatoro pakalpojumu sniegšanu šogad parakstījuši 57% slimnīcu un 93% pārējo ārstniecības iestāžu, kas sniedz valsts apmaksātus ambulatoros pakalpojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)