Banner 980x90

NSL saraksta līderis Madonā ir skandālā par radu nodarbināšanu paša vadītājā skolā iesaistītais Rakstiņš

Valmiera, 20.apr., LETA. Madonas novadā partijas "No sirds Latvijai!" (NSL) saraksta līderis ir pašreizējais Madonas novada domes deputāts, Madonas 2.vidusskolas direktors Valentīns Rakstiņš, kurš iesaistīts skandālā par savu radu nodarbināšanu skolā.

Aiz Rakstiņa NSL sarakstā ir zemnieku saimniecības "Aizupes" īpašnieks Jānis Garbovskis un vēl viens Madonas novada domes deputāts Andris Sakne, kurš iepriekšējās vēlēšanās tika ievēlēts no partijas "Vienotība" saraksta. Kopā sarakstā ir 18 kandidāti.

2013.gada vēlēšanās Rakstiņš Madonas novada domē iekļuva no partijas "Tautas kontrole" saraksta.

NSL savā priekšvēlēšanu programmā rosina 90% no pašvaldība budžeta iedalīt pašvaldībām, kā arī visu brīvo lauksaimniecības zemi atvēlēt tikai vietējiem uzņēmējiem un piemērot vairākas atlaides novada pensionāriem.

LETA jau ziņoja, ka 16.martā TV3 raidījums "Bez Tabu" atklāja, ka Madonas 2.vidusskolas direktors savas vietnieces amatā iecēlis sievu, kā arī pieņēmis darbā sievas māti un māsu, kā arī savu dēlu un sievas māsas dēlu. Tāpat raidījums vēstīja, ka par spīti nelielajam skolēnu skaitam Madonas 2.vidusskolā Rakstiņu ģimene saņem lielāku algu kā citu skolu vadītāji, privātiem mērķiem izmanto skolas telpās esošās saunas un atlaiduši no darba sev netīkamus skolotājus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)