Banner 980x90

Novada domes priekšsēdētāja vietnieka mata ievēlēts Lungevičs

Otrdienas, 18.jūnija, ārkārtas domes sēdē, 13 deputātiem balsojot "par", domes priekšsēdētāja vietnieka amatā ievēlēja līdzšinējo priekšsēdētāja vietnieku Agri Lungeviču (Zaļo un zemnieku savienība), pilsētas informācijas portālam Madona24.lv norādīja Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Dzintra Stradiņa.

"Pret" balsoja nacionālās apvienības deputātes Antra Gotlaufa un Jeuženija Adamoviča un Tautas kontroles/sociāldemokrātu apvienotā saraksta deputāti Valentīns Rakstiņš un Andris Trečaks. Zīmīgi, ka tieši Jeuženija Adamoviča bija izvirzījusi Lungeviča kandidatūru priekšsēdētāja amatam, taču šajā balsojumā balsoja pret viņa kandidatūru. Jāpiebilst, ka cita kandidāta uz šo amatu nebija. Kā vēlāk norādīja deputāte, viedokļa maiņa skaidrojama ar vilšanos, jo Lungevičs savu kandidatūru mēra amatam noraidīja.

Bez priekšsēdētāja vietnieka vēlēšanām ārkārtas domes sēdē deputāti izraudzījās, kādās komitejās darbosies (šis process gan vēl nav noslēgts), kā arī sakarā ar amata pienākumu pildīšanu pagastu pārvaldēs deputātu mandātus nolika Bērzaunes pagasta pārvaldnieks Ivars Miķelsons ("Vienoti Latvijai") un Sarkaņu pagasta pārvaldnieks Andris Simtnieks (ZZS).

Nākamā domes sēde paredzēta 27.jūnijā.

Madona24.lv jau vēstīja, ka 18.jūnijā Andrejs Ceļapīters jau 6.reizi ievēlēts par Madonas pašvaldības vadītāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)