Banner 980x90

Noskaidroti konkursa "ES struktūrfondi Vidzemē" 5.kārtas uzvarētāji

Vidzemes plānošanas reģiona (VRP) ES struktūrfondu informācijas centra izsludinātā konkursa "ES struktūrfondi Vidzemē" 5.kārta noslēgusies, pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv uzzināja Vidzemes plānošanas reģionā.

Izlozes rezultātā izvēlēti trīs laureāti – Iveta Umule (Baloži), Sarmīte Praudiņa (Naukšēnu novads) un Kristaps Līdaks, viņi saņems pārsteiguma veltes no VRP.

Kopumā šajā konkursa kārtā piedalījās 42 dalībnieki, no kuriem lielākā daļa – 30, iesnieguši pareizas atbildes uz visiem jautājumiem.

Konkursa 5.kārtas pareizās atbildes:
1. SIA "Meļņi-3"
2. Hanzas savienība
3. Līdz 50 000 m3
4. Bišu vasks
5. Gada būve Latvijā
6. Spoga+Gafa
7. Kokkopis-arborists
8. Kokmateriālus – brusas, plātnes un kokskaidu granulas
9. VSIA "Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca"
10. Madonas novadā

Konkursa 6.kārtas jautājumi pieejami šeit.

Ikviens interesents tiek aicināts piedalīties konkursa "ES struktūrfondi Vidzemē" 6.kārtā. Tā būs atvērta līdz 30.jūnijam.

VPR atgādina, ka tie pareizo atbilžu iesniedzēji, kas uz visām konkursa kārtām būs atbildējuši pareizi, 2015.gada beigās cīnīsies par konkursa galveno balvu no VRP.

Ar konkursa "ES struktūrfondi Vidzemē" nolikumu  aicinām iepazīties šeit.

Konkurss tiek rīkots projekta "Tehniskā palīdzība Vidzemes plānošanas reģiona ES fondu informācijas centra darbībai" ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)