Banner 980x90

Nodokļu maksātājus aicina uz semināru Madonā

Nodokļu maksātāji aicināti uz bezmaksas semināriem Madonā, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Valsts Ieņēmumu dienesta (VID) Sabiedrisko attiecību daļas galvenā speciāliste Evita Teice-Mamaja.

Ņemot vērā, ka 2014.gads nodokļu maksātājiem sācies ar vairākām būtiskām izmaiņām nodokļu normatīvajos aktos, VID aicina iedzīvotājus apmeklēt bezmaksas seminārus klientu apkalpošanas centros visā Latvijā par aktualitātēm nodokļu piemērošanas jautājumos.

2014.gada janvārī bezmaksas semināri notiks Rīgā, Kuldīgā, Talsos, Ventspilī, Saldū, Liepājā, Balvos, Preiļos, Ogrē, Jūrmalā, Gulbenē, Limbažos, Valkā, Cēsīs, Madonā, Valmierā, Jēkabpilī, Jelgavā, Aizkrauklē un Daugavpilī. Semināru laikā VID speciālisti nodokļu maksātājus informēs par grozījumiem likumos "Par iedzīvotāju ienākumu nodokli", "Par valsts sociālo apdrošināšanu", Mikrouzņēmumu nodokļa likumā, Pievienotās vērtības nodokļa likumā, kā arī par aktualitātēm saistībā ar eiro ieviešanu un citiem aktuāliem nodokļu administrēšanas jautājumiem.

Aktuālā informācija par bezmaksas semināriem pieejama VID mājaslapā sadaļā "Semināri nodokļu maksātājiem". Lūgums uz visiem semināriem iepriekš pieteikties, zvanot uz norādītajiem tālruņa numuriem vai rakstot uz norādītajām e-pasta adresēm. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)