Banner 980x90

No idejas līdz gataviem vārtiem

Vārti ir viens no nozīmīgiem drošības un estētikas elementiem ikvienā īpašumā – gan dzīvojamajās teritorijās, gan industriālos objektos. Tāpēc vārtu izvēlei un komplektācijai jāpievēršas atbildīgi, lai iegūtu tieši tik skaistus, funkcionālus un drošus vārtus, kādus vēlaties. 

Vietējais uzņēmums "Ripo-Baltic" ar vārtu izgatavošanu nodarbojas jau vairāk nekā 20 gadus, no neliela ģimenes uzņēmuma kļūstot par vienu no vadošajiem vārtu ražotājiem Latvijā un iekarojot arī ārzemju tirgu. "Ripo-Baltic" saviem klientiem piedāvā individuāli pielāgotus vārtus teritorijām, garāžām un industriāliem objektiem.

Teritoriju vārti. Tie ir neatņemams elements jebkurai nožogotai teritorijai – gan privātmājai, gan māju ciematam, gan uzņēmuma un komerciālai teritorijai. "Ripo-Baltic" izgatavo gan bīdāmos, gan veramos teritoriju vārtus atbilstoši objekta specifikai un klienta vēlmēm. Iespējams īstenot vēlamo vārtu apdari, pieskaņojot to īpašuma estētikai un arhitektūrai. Teritoriju vārti gādā gan par īpašuma drošību, gan par cilvēku un dzīvnieku drošību, kas īpaši būtiski ir pilsētvidē un objektos, kuri atrodas autoceļu tuvumā.

Garāžu vārti. Vairums cilvēku savu ikdienu nevar iedomāties bez auto. Tāpēc vienmēr aktuāls ir arī jautājums – kur novietot auto? Droša garāža ir pats labākais risinājums, jo auto nav zem klajas debess, atrodas aiz slēgtām garāžas durvīm, kā arī garāža kalpo kā novietne citām saimniecības lietām. Tomēr jāatceras, ka garāža ir tik droša, cik droši un kvalitatīvi ir tās vārti. Īpaši svarīgi tas ir gadījumos, kad garāža ir savienota ar dzīvojamo ēku, jo zagļi garāžu mēdz izmanto kā vieglu pieeju mājai. "Ripo-Baltic" ražo dažāda veida garāžu vārtus no izturīgiem augstas kvalitātes materiāliem, nodrošinot ne tikai maksimālu drošību, bet arī vārtu ērtu lietošanu un labu izskatu, jo apdari var pielāgot klienta vēlmēm.

Industriālie vārti. Šo vārtu pamatfunkcija ir optimizēt darbu, samazināt telpu ekspluatācijas izmakas, palielināt drošību un komfortu. Ar industriālo vārtu palīdzību var efektīvi veikt telpu sadalīšanu, palielināt vides funkcionalitāti. "Ripo-Baltic" ražo augstas kvalitātes siltinātus industriālos vārtus, ko iespējams aprīkot gan ar logiem, gan durvīm un citiem aksesuāriem, ja klientam tas ir nepieciešams. 

Visi "Ripo-Baltic" ražotie vārti tiek izgatavoti pēc individuālām vajadzībām. Iespējams veikt precīzus mērījumus tieši objektā. Protams, uzņēmuma zinošie speciālisti arī konsultē klientus, lai palīdzētu izvēlēties piemērotāko risinājumu. Uzņēmums nodrošina klientam pilnu pakalpojumu – no sākotnējās idejas līdz pat gataviem vārtiem, to uzstādīšanai un garantijas servisam.

Moderna vārtu automātika
Mūsdienīgi vārti nav iedomājami bez automātiskās vēršanās sistēmas, jo tā palīdz taupīt laiku un sniedz būtiskas ērtības gan ikdienā, gan sliktos laika apstākļos un nakts stundās, jo nav jāizkāpj no auto, lai atvērtu vārtus. "Ripo-Baltic" ražotie vārti tiek aprīkoti ar modernu un uzticamu automātiku, ko uzņēmums iegādājas no vadošajiem ražotājiem Vācijā (MFZ un Marantec) un Itālijā (Beninca un Nice). Šīs automātikas iespējams kontrolēt dažādos veidos, izvēloties sev ērtāko. Var izmantot sienas pogu, atslēgu, tālvadības pulti, kodu atslēgu, telefona aplikāciju u.c. veidus.

"Ripo-Baltic" sortimentā arī citas preces teritorijas iekārtošanai
Vārti nav vienīgais, ko ražo un klientiem piedāvā uzņēmums "Ripo-Baltic". Uzņēmums gadu gaitā savu darbību ir paplašinājis. Tagad tiek ražotas arī dažāda veida saules aizsargžalūzijas, insektu sieti, logu un durvju ruļļu slēģi, kā arī tirgoti uzticamu zīmolu jumtu segumi un logi, apdares flīzes un ārsienu veidņi. Ar visu preču sortimentu mājas un teritorijas labiekārtošanai varat iepazīties uzņēmuma mājaslapā: https://ripo-baltic.com/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)